• krisztinv
    Köszi! Sajnos nem lehet, hanem biztos. Most kikapcsoltam mindegyiket újratöltöttem a régi állást és bizony ott a tag akire nem csak egy rövid sorozatot kell lőni. Eddig csak az volt q kijön célzás fekszik. Köszi! Inkbb hanyagolom a modokat. Kár mert Játszottam egy másfél lvlt és albernatyba, Oda kellett rohannom segélni a q után felhúztam egy igen tetszetős kis üzemet. Meg azon a környéken. Ugye lejt. Középre pont szintre megemeltem beton pillérekre egy reaktort. Épp elég ahhoz hogy kb pont a pálya közepén szintbe kerüljön a terület aljára felhuztam egy óriási épületet rájöttem tök jól lehet helységeket ki alakítani ezzel a fa fallal csak nem kell ragaszkodni hogy összeilljenek hanem ponthogy háromnegyedéhez kell rakni a derékszöget marad hely vázának vagy bárminek. Úgyhogy jó kis bűnbarlangot csináltam a tetejére 2 ik emelet. illemhely, fürdő, alul meg oldalt húsz ágy, középen body terem billiárdasztallal nagy lámpák a reaktor mentén kiraktam mintha sétány lenne 6-8 betonvíz és kukorica ameddig a szem ellát. :) Azaz sok-sok. Az embereket meg átküldtem a rocketből meg a menedékdombról. Jó lett! Amúgy poénból mind a négy sarkára húztam jeladót. AZ számít? és olyan szinten és olyan helyekre aggattam az ágyukat, hogy kell hozzá csapat hogy bevegye. Gondolom majd itt idegesítek valakiket, hogy bezárom . Akkor inkább újratöltöm a mod nélkülit ezeket meg leveszem annyit nem ér az egész a blood mod alján úgyis valami wip ről pampog. Ezek a férgek gyengébb vagy meg nem jelenő vértócsákat alkottak csak hogy füzess ha jól értettem.