Kroki105#7639
Ha nem akarsz szórakozni a településsel, sim settlement modot használj (már írtam tízszer, de hátha nem uncsi). Házalap lerak, megvan egy telepes, tudsz még így boltokat, gyárakat, farmokat létrehozni, amik idővel fejlődnek, több zabát termelnek, csak szüretelni kell. Bányát is rak le, ahova le lehet menni, összeszedni a hozzávalót, a bánya később gyárrá fejlődik. Fatelep gondolom fát adagol. Felhúzhatsz védelmet, ilyen őrtoronyszerűség. Vannak a boltok is, minden fajta, kórház épület dokival. Saját orvos mindig jó. Van egy városháza is, ami nagyobb szinten 3 emeletes lesz, beépített lifttel, szerintem marha jól néz ki. A legszebb hogy nem kell tökölni vele, alapokat lerakod, áramot neki, esetleg vizet (bár mindkettő létezik épület formájában is), és ellesznek maguk mint a befőtt.
A kupaktaláló perket ne felejtsd el benyomni, bár csak 8-10-15 kupakokat ad, de nagyobb szinten szinte minden fiókban lesz zsákmány, szépen gyűlik. Én marha anno nem nyomtam be. Mindig az eladásokra hagyatkoztam, survivalon meg ugye elég macera minden mordályt összeszedni, ugye azok az értékesebbek. Nagyobb szinten végre pazaroltam rá perkpontot, és megérte.