11630
  • PiszkosFred
    ...es akkor meg nem is tudod, mi var rad ott, odabenn :D (szopoalarc az a feladat, mert a bunker kornyeke tele van keritessel es fatorzsekkel, amelybe menekules kozben feszt beleakad az ember...)
  • coolpet
    Jah azt én is nyomogatom. de csak bizonyos távig lát el. Most megyel Oliviáért, az Abernathy farmról, mert a Raiderek elrabolták vagy mi.

Odaértem, kiszúrtam a tetőn egy raidert, meg ő is engem. Pedig lopakodtam. kaptam a nyakamba minutemanos energiafegyverekkel.
    Beugrottam low HP-vel egy szikla mögé, errre farkasszemet néz velem egy szupermutáns. Pont arról amerről jöttem... Hát kezdhetem előlről :)
  • Although
    Ami nagyon tud működni, lehet cheatnak számít, az a VATS kapcsoló, szinte mindig nyomogatom, ha nem látok semmit akkor is ha érzékel valamit úgyis ráharap.
  • Although
    Ilyen van. Sőt idővel rosszabb lesz egy ideig. Lesz majd befordulsz a sarkon és egy sentry botba botlasz, nagy eséllyel vége is lesz a sztorinak. Sokféle megoldás van, távcsővel körbenézel, van elvileg egy fejlesztés ami be is jelöli az ellenfeleidet de azt még nem használtam. Általában alapszablyként mozgásba vagyok és csak fedezéknél állok meg minden sarkon minden bokor mögött lehet ellenfél. A legrosszabbak egyike a radscorpion mert az a föld alól jön elő és csak úgy sejtheted a jelenlétét, hogy sneak modbban figyeled az indikátor mozgását, és ha nem látsz semmit, és hirtelen piros lesz akkor nagy eséllyel már észrevett és feléd tart. Long range távcsővel messziről kiszúrhatod hol élnek és azokat a helyeket jegyezd is meg. Bár már volt olyan, hogy a főúton csapot le rám, nem is élte túl a karim. A legtöbb veszély elől el tudsz futni vannak olyan helyek ahol eldőlt farönkön fel tudsz futni fedezékbe és körülnézni. Ami még jó lehet a épp becserkészel valamit magad előtt védő zónaként pár mine-okból építesz egy védőzónát, nagyon hatásos mikor rászaladnak.
  • Sunsetjoy
    Tájékoztatásul közlöm, hogy ha esetleg valaki itt keresné az információt:
    A Fallout 4 magyarítás projekt honlapja jelenleg honlapköltözés miatt nem elérhető, remélhetőleg pár napon belül minden oké lesz.
    Tehát nem a projektet állítottam le csak úgy, szimplán tárhely-szolgáltatót váltottunk, mert a régi emelt, így a szolgáltatás "minősége" már nem állt arányban a fizetendő árral...
  • PiszkosFred
    Kosz a pontositast, a pontos szamokra mar nem emlekeztem :)
  • Sunsetjoy
    Naponta scavenging station-al 2 tárgyat kapsz, míg ha unassigned settlered van, az naponta unalmában 1-1 tárgyat dob be a közösbe. Szóval ha sok a tétlen figura a településen, lehet sorakoztatni a hegesztő scavenger állomásokat egymás mellé :)
  • coolpet
    Ahh mekkora szivas :) fel ora felderites utan levadasztam egy mondorel hordat a husukert, 3 bloatfly(Na az mekkora egy szemet dog), meg 2 radstag volt a zsakmany. Egy raider epp sneak tavolsagban volt, hatbalottem. Felmentem a taborba lootolni, 2 raider es egy mondorel volt meg ott. Mire felkeltek volna, 3 golyo 3 halal, de elobb jol korbeneztem. Alig terult ki a kutya, valahonnan messzebbrol kaptam is egy skulot a fejembe, eselyem nem volt reagalni... megehtek neki megegyszer. Mindenkinek ilyen nehezen megy vagy csak nem farmerben kellene kalappal a fejemen mászkálnom? :) PA-ban mégsem sneakelhetek :)
  • Kroki105
    Ha nem akarsz szórakozni a településsel, sim settlement modot használj (már írtam tízszer, de hátha nem uncsi). Házalap lerak, megvan egy telepes, tudsz még így boltokat, gyárakat, farmokat létrehozni, amik idővel fejlődnek, több zabát termelnek, csak szüretelni kell. Bányát is rak le, ahova le lehet menni, összeszedni a hozzávalót, a bánya később gyárrá fejlődik. Fatelep gondolom fát adagol. Felhúzhatsz védelmet, ilyen őrtoronyszerűség. Vannak a boltok is, minden fajta, kórház épület dokival. Saját orvos mindig jó. Van egy városháza is, ami nagyobb szinten 3 emeletes lesz, beépített lifttel, szerintem marha jól néz ki. A legszebb hogy nem kell tökölni vele, alapokat lerakod, áramot neki, esetleg vizet (bár mindkettő létezik épület formájában is), és ellesznek maguk mint a befőtt.
    A kupaktaláló perket ne felejtsd el benyomni, bár csak 8-10-15 kupakokat ad, de nagyobb szinten szinte minden fiókban lesz zsákmány, szépen gyűlik. Én marha anno nem nyomtam be. Mindig az eladásokra hagyatkoztam, survivalon meg ugye elég macera minden mordályt összeszedni, ugye azok az értékesebbek. Nagyobb szinten végre pazaroltam rá perkpontot, és megérte.
  • PiszkosFred
    > A Scavanging állomás hogy működik? Mert hiába megyek rá semmit nem csinál. Az embereket hozzá tudom rendelni?

Igen. Naponta kapsz a kozos lomtarba (adott telepules workstation inventoryja, osszekotott telepulesnel a kozos inventoryba) egy-egy limlom targyat, veletlenszeruen, amelyet aztan lebonthatsz alkotoelemekre. Telepest ugyanugy tudsz hozzarendelni, mint a tobbi objektumhoz - epitomodban kivalasztva es assign.
  • coolpet
    Naszoval akkor még mindig nem tudom, hogy a zöldségek amik a kertben termenek azoknak mi értelme? Napi 3-4x kell ennem, és azokból durván sok hozzávaló kell egy-egy leveshez. Nem terem minden bokorban radstag sem. A raidereket meg nem lehet megfőzni :)

A vízzel már nincs gondom, csak a hússal. van amiből több kell, hogy tudjak belőle sütni egy adagot. Lehet Trudy-nál körülnézek, de kell a sok cap :)

A Scavanging állomás hogy működik? Mert hiába megyek rá semmit nem csinál. Az embereket hozzá tudom rendelni?
    Meg van tagelve pár cucc, mint a cloth, circuitry, ilyenek.

Szóval a skillek:
    Rifle, explo, gun nut, science, sneak, solar powered.

Nem szándékozom sims telepmanagementre, de szeretném ha Sancturay jól betelepülne, és a Workstation állomások tartalma össze lenne kötve. 3-as karizmám van, és Local Leader 0 szintem. Ezt merre fejlesszem?

Köszi!
  • Andule
    Ha tavolrol akarsz lovoldozni akkor a rifle skill kell neked elsosorban meg huzni a science+fegyverkovacs skillt. Ezek kellenek h mindent felpakolj egy fegyverre. A sneak perk atomtap, legalabb addig kotelezo mig megvan h az aknak nem aktivalodnak ha rajuk lepsz. Mert azok kb instakill-elnek.
    En szeretem nagyon az explo mastery reszt mert a granatok nagyon hasznosak es az aknak is a jatek elejen a nagyobb ellenfelek eseten.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ]pl Swan ele par bottlecap mine es kampec

De igazabol idovel kifejleszthetsz barmit, jon az XP mint allat. (10es enduval nagyon tap meg a solar akarmi perk ami napfenyen tolti a hp-t es gyogyitja a sugarfertozest.)
  • Andule
    Minden kaja normalis amit ugy sutsz/fozol mert azok mar rad mentesek. Az egyik legjobb a radstag a +25 carry weight buff miatt.

A muzeumbol a kijutast ezekszerint megoldottad. (Soha nem volt problemam azzal, a Deathclaw-t meg Preston lelovoldozi magatol ha ra se tojsz ... persze lehet a tobbit is amugy)
  • PiszkosFred
    Tudsz epiteni tarolot nekik (mint a magazinoknak, puskaknak, panceloknak, stb.), abban jol mutatnak a bazison.
  • coolpet
    Nosza.

Működik a settlementem, vannak ágyak, víz, és termény bőven.
    Az jó kérdés, hogy miért sugárfertőzött ami nő, és én mit tudok kezdeni vele... Mert kb semmit. Amit eszek az az összevadászott és lelőtt kutyák, radroachok, bloatflyok megsütve. Van valami normális kaja is? Eddig csak gabonalevest tudtam készíteni. A többi igen speciális.

A talált boobleheadeket ki lehet tenni, vagy végleg ottmarad az inventoryban?
  • Sunsetjoy
    A régi (úgy értem, régi) konzolos játékok között voltak olyanok, hogy nyüstölni kellett őket veszettül, néha vért pisált az ember, ott nem volt patch, meg javítás. Ha megcsinálták a játékot, vagy xar volt, vagy jó. Ahogy tágultak a játékok keretei, tágultak a műfajok és nőtt a játékosbázis- hogy több vevőt fogjanak, nyitották a játéknehézséget, egyszerűsítettek. Plusz ugye a konzolport-játékok leegyszerűsítése is néhány esetben.
  • Although
    Alapvetően survivalon ez a játék kb lv20-tól 35 ig nehéz utána is de ha ügyes vagy onnantól nem annyira vészes. Ott igen, rakétát nyomnak a pofádba azt sem tudod honnan, egyszerre több mutáns kutyákkal megjelenik, majd a devil robotok, kicsit észnél kell lenni. A brotherhood of steel megjelenésénél, ahogy megérkeznek érzed megérkezett az igazi erő, ha ellenük mész fel kell kösd a gatyád. Persze a rejtélyes frakció a synth is igazi kihívás. Ez alapszinten rpg lett ha nem éled bele magad a szerepbe, ha nem felejted el a szuperhős karaktert, akkor a survival nem a te játékod. Főleg ha nehezítő modokat teszel fel mellé mint az Agony vagy a rebalanced perk és még pár. Akkor csak szenvedni fogsz.
    A lényeg ne ad fel. Régen úgy csináltam rendben ezt elrontottam indítok egy újat. És tanulok amíg nem sikerül :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.14. 19:37:14
  • Although
    Alapvetően gondolkozásbeli probléma. Sokan nem értették miért gyűlöltem a skyrimet a butaság oszlopos megtestesítőjét. Pont ezért. A filmek a marvell meg többi. Az életérzés lehetőleg erőlködés nélkül minden az ölünkbe. Aki ebbe nő fel. Nem irigylem ahogy a conanos haverom mondta mi se vagyunk nagy szám de akik utánunk jönnek és ezen nőnek fel...
    Sokszor írtam sose felejtem el. Egy szombat délelőtt volt a conan még kurva messze volt a nerftől. emberek többsége mint mi is az első két bosson pofára esett esélyünk nem volt elérni a főbosst. Jól szórakoztunk, egymáson is, nevettünk rajta milyen móka kitartóan egész délelőtt próbálkoztunk, amatőrök voltunk a profikhoz képest akik HM-be darálták azt amit mi normálon sem. Végül nevetve mondtuk egymásnak na ma is rábasztunk volt angol, görög, holland meg én meg a haver.
    Mára minden más lett. Minden egyszerű most nem a fps gyilokról beszélek amihez csöpp ész és nem reflexek kellenek. És ezt magamon is realizálom fele annyit sem tudok mint a Morrowind idején vagy a BG idején.
  • Although
    Smokeable cigaretta is nagyon jó, én azt használom. Nem tudom nem volt problémám ezen a részen egyszerűen elkerültem ezeket a helyeket gyűjtögettem térképet fedeztem fel hullákat fosztogattam, van egy nagyon jó bunker ágyal nem messze a kisvárostól. Onnan utazgattam, meg betörtem Lexingtonba a martba mikor milyen karim volt felélesztettem a robotot vagy csendbe elintéztem mindenkit vagy a kutya is ott volt velem. Szépen mentem amíg 6-8 nem lettem az egyszerű. Onnantól meg többet vállaltam. Szomorú ez a valóság valamikor írta Fred elindította a Morrowindet és padlót fogott. Én is így voltam vele, emlékszem anno mennyire trükkösen oldottam meg dolgokat benne ügyesen túléltem a dark brotherhood támdásait. Ma meg itt tartunk egy FNVhez képest, egyszerű játék problémát okoz nekünk. Valami nagyon elromlott. Fel kell tennem nehezítő modokat, hogy élvezetes legyen, és sokaknak ez az egyszerű játék is gond. Félreértés nem veletek van a gond. Nem így kellene legyen.
  • coolpet
    Ezt nem hiszem el...
    4-edszer probalom ujra a power armorban kirtani azt a par raidert...
    3x megprobaltam kimenni az epuletbol elotte alukalni egyet, hat nem eltem tul.
    1x meg flmentem a power armorert, es a tetorol osztottam oket. Egyszer csak mintha valaki hatolrol meglokott volna de ugy mintha egy rpg csapodott volna belem, es lerepultem a haztetorol, meghaltam. Nincs abban a muzeumban egy nyomorult agy vagy valami? ha kimegyek meghalok. Ha felmegyek a PA-ert akkor utanna halok mielott tudnek aludni...
  • Madi92
    Mentésre.
  • coolpet
    Már most mire érted a holokazettás módot?
    A followerre, a mentésre vagy a keresésre?

Van egy sanda gyanúm, hogy skillbookokat helyettesíti :)
  • Madi92
    Vannak nagyon jó modok erre.
    Én anno olyan holokazettás modot használtam, amiket meg kellett találni és egyszer használatosak voltak csak.
  • coolpet
    Ez érthető :)

A kutyát viszem magammal, de segiteni nem segít csak folytton belebotlok lopakodás közben. Kereshetné auto is a zellenséget, itemeket, konténereket.
    Úgy érzem haszopntalan.

Ez a nem menthetsz dolog... sanctuaryban aludtan 1 napja, már újra esteledett. Lementem konkordban a csatornába és egy mirelurk 1 ütéssel agyoncsapott... kezdhettem előlről újra.
  • Although
    Alapvetően PA nélkül még lv30 is kihívás mert minden lénynek vannak speckó tulajdonságai a mutáns medve nagyon nagyot üt és padlót fogsz ha em úgy van fejlesztve a karid, hogy kibírd. Minden szinten az elképzelt karakterednek megfelelően érdemes viselkedni. Ha lesipuskás vagy kerüld a nyílt összetűzéseket, főleg ha többen vannak ellened. Tűnj el majd bukkan fel újra máshol.
  • Although
    Alapvetően antibiotikum kezel alapból mindent, ha felteszed az Agonyt lényegesen összetettebb lesz.
    A növények chemistry állomáson és a főzésnél használható mindenfélét tudsz kotyvasztani legegyszerűbb ha megnézed magad az állomásokon miből mit lehet. Recepteket lehet találni amivel újabb dolgokat is elő tudsz állítani.
    Survivalon az a lényeg low levelen kerüld a hősködést, gyorsabban törnek a csontjaid és hamarabb kapsz kritikus ütést is. Építsd valamerre a karaktered. És ahogy fejlődsz úgy tudsz nehezebb feladatokat is megoldani.
  • Alexzel
    Skill book ok a Fallout 3ban és NV-ben adtak skill pontokat, a magazinok ideiglenes bónuszt adtak.
    Fallout 4-ben a magazinok bónuszt adnak melyeket a megtaláláskor ki is ír, ha jól emlékszem a felülről a második sorban, a Grognak a barbarian pl. "Raises the critical damage of melee attacks"
    Magazine perks
  • coolpet
    Ertem.

Statok? hogy osszam el majd?
    Mi igénye van egy survivornak, ami a legfontosabb?
    Találtam special fuzetet, meg grognak a barbariant, azok nem skill fuzetek? Hiaba nyitom meg nem ad pontot
    A novényekkel mit lehet kezdeni?
  • Kroki105
    Ezt érdemes föltenni, ha kiiszod a vizet, újratöltheted a palackot. Mert ugye az alapjáték szerint az üveget is elfogyasztod...
    https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/13193/?
  • Andule
    Ures uveg nem lesz ha elhasznalod belole a cuccot, ergo ha iszol, mixelsz stb belole. Hulyeseg de ez van.
    Ch 6 akkor ajanlott ha akarsz simsezni, de akkor nagyon.
    Lethargy asszem a rendszertelen alvastol lesz ergo nem eleg ha alszol 10-12 orat mikor mar nagyon kivagy hanem viszonylag normalis idokozonkent szunyalsz egyet. Tan magas end-al ez minimalis h elojojjon. (Nem remlik h lattam volna miota 10es alapbol.) A status fulon amugy emlekeim szerint irja h mi mitol van, tehat visszafejtheto a megelozesi modszer.

Sajna ezek csak alacsonyabb szinten hangulatfesto elemek, kesobb csak ket kattintasos megoldando lesz. (Emlekszem mennyire megorultem mikor lvl7-8 korul egy gyogyszeres ladabol 3 antibiotics is jott sok p.waterrel mert akkor mar eleg ramaty allapotban voltam vmi betegsegtol es biztos szallas + trader marha messze volt.)
  • coolpet
    Mennyire fontos a karizma a survivalon?
    Mert látom, hogy a kell a local leaderhez vagy 6.
    Ha jol emlekszem az kell hogy a telepek workbencheit összekössem és lássak mindent ugye?
  • coolpet
    Nah túléltem 3 napot :)
    Sancturay kitakarítva.

Több kérdésem islenne a surivallal kapcsolatban.
    Az üres üvegek eltűnnek ha felforralom a vizet belőlük?
    Mi az a Lethargy? Mivel lehet gyógyítani? Már -50%-on van az ap regeneráció és piros mentőtáska a hudon.
  • joceruza
    Mi folyik itt Gyöngyösön!?!
    Soha! Ismétlem SOHA nem lesz olyan játék a mi mindenkinek megfelel minden téren. Attól hogy nekem nem teszik egy film,még nem szar! Rengeteg dologba bele lehet kötni. Örülhetünk hogy kaptunk egy olyan játékot amit szabadon lehet moddolni (itt mindjárt a lelkes moddereknek is hálásak lehetünk). Ha nem így lenne, én akkor szívesen játszanék vele. Hogy ki és hogy változtatja a modokkal a játékot és milyen stílusban nyomja,az ne legyen vita tárgya. Ha megveszek egy játékot és úgy gondolom hogy egy élvezhetetlen gány,akkor fel kell venni a gyártóval a kapcsolatot és vissza kell kérni az árát. Gondolom az itt jelenlévők közük senki nem tette ezt. Annyira mégsem lett rossz. Millió mod van,ha pedig valakinek azok sem tetszenek,neki lehet állni gyártani. A Beth erre is megadta a lehetőséget. Abban az esetben ha semmi nem felel meg az ember ízlésének,kell nyomni egy uninstallt és nincs több gond.
    Ha tudunk,próbáljuk meg egymást segíteni és ne ilyen semmitérő posztokkal telerakni az oldalt.
  • Kroki105
    Annyira tetszik hogy szó szerint veszed a leírtakat, meg hogy a lényeget kiragadtad... Nem mondtam hogy szégyent vallott, és azt mondtam hogy jó amit csináltak, DE... nem idézném újra. Fölösleges is volna, mert gondolom te alapítottad a Bethesdát.
    Meg hát nem is lehúzásra játszanak, á, vehetsz fekete power armor színt, meg camo-s pip boy-t, esetleg széket meg asztalt PÉNZÉRT..
    Francot se izgat hogy hanyadik lett a mittoménhol, nem első és ez tény. (Pedig Fallout, egy óriási név ahhoz hogy bárki leverje, csak elrontani lehet, hisz játszottál az elődökkel, tudod hogy sok téren űberelik ezt. Grafikát kivéve minden téren? Ok, legozni lehet, ez nálam plusz :D ) Tehát lehetett volna jobb, ha ölnek bele még időt. De gondolom határidő, blabla... És a tény az tény marad, nem csinálták meg rendesen, a bizonyíték meg a Nexus (ha kivonjuk a teljesen elszállt modokat, akkor is többszáz lesz ami javítja a játékélményt, és lorebarát is).
    No de eleget írtam már, nem vitázok tovább erről, még a végén kapok hogy ez nem segítség senkinek.
    Egy képet még, itt az én Cait-em. Inkább néz ki legyőzhetetlen ketrecharcosnak, mint az eredeti.
  • Andule
    :D
  • Although
    Figyelj erre reagáltam. ". Itt látszik hogy ki szereti amit csinál (full ingyen), és ki az aki telibeszarja, csak jöjjön a lé. "Összekókányoljuk gyerekek, 4. rész, v"
    Ez nem igaz! Ebbe komoly munka van, ami modok nélkül is pár 100 órát ad. Az, hogy modokkal ki ki saját ízlésére tudja alakítani az nem azt jelenti amit a Beth kiadott szar. 3. helyezett volt a legjobb rpg kategóriában a W3 és a pillars mögött. Nem vallott szégyent. Részleteztem miért nincs igazad, nem akarom megismételni. Lehet mondani, hogy lehetett volna jobb is de hogy férc munka!?
  • Kroki105
    Jaj, elnézést kérek, tényleg ne haragudj hogy ilyen ostoba gondolataim támadtak! Még hogy nem tökéletes? A Fallout 4 a valaha kiadott legnagyszerűbb játék, hiba nélküli, a Nexusos fajankók érthetetlen módon szétbarmolják az egészet az ostoba modjaikkal. Azért valaki szólhatna nekik!
    Te is csak egy-két modot használsz, mert hát azért ez a tökéletesség sem tesz jót a végtelenségig. Valami kell, hogy egy kicsit bosszantson, az ismerős érzés megmaradjon, ami a világhoz köt. Vagy egyáltalán nem használsz egyet sem? Azt is megértem, ki akarná kipróbálni azt a sok nyavajás dolgot amik e tökélyt a mélység kútjába taszítanák, hát még használni?
    Mit is találtam írni? Én balga... " És nem azt mondom hogy nem jó amit csináltak, mert ez így hazugság lenne, de hát..." Te jó ég, még most is hüledezek hogy egyáltalán ezek az eszembe jutottak, még jó hogy itt vagy, és rendreigazítasz, mert hát tudnom kell a helyem, és a gyógyszereimet is rendesen kell adagolni.
    Itt van nekünk a frakciók száma, a küldetések száma, az élvezhető tucatnyi társ, meg a nívós mellékküldetések. De hogy nem érem be ezekkel, hisz hova tovább?
    Milyen degenerált, aberrált személy gondolhatja, hogy a következő modok talán lehetnének (esetleg) alap is?
    A kilógó textúrák, azok kit zavarnak, á bagatell, nem kell nekünk az unofficial patch ami javítja, hisz így nagyszerű.
    Vagy épp a sim settlements mod, ami egy házalap lerakásával egy berendezett házat hoz létre a settlerünknek? Ostobaság, mindenki imád falvakat építeni épületelemenként.
    Esetleg a mod amely kiszedi a lopakodó tulajdonságú felszereléseink vakító villódzását? Kinek kell az? A szemüvegesek amúgy is intelligensebbnek tűnnek.
    Vagy az a mod, amely a lézerrel szétporlasztott ellenséget nem hamukupaccá változtatja, hanem egy szétégett csontvázzá? Ez a horror... Hogy játszanak majd így vele a kiskorúak.
    Talán a mod, ami realisztikusabb sötétséget produkál éjszaka? Nem is értem, a tökéletes világban éjfél körül nyugodtan elláthatunk Bostonból New Yorkba, ezt elrontani, eszem eldobom.
    Vagy a fegyvermodokból néhány, ami tényleg brutál jóra sikerült? A kutyának se kellenek, hiszen van 20 fajta fegyver a játékban, elég kell legyen mindenkinek, ez a telhetetlenség... szánalom.
    Ott vannak még a frakciómodok, amik feljavítják az egyenruhák kinézetét, a fegyvereket. Te jó ég, tényleg azt írtam, hogy feljavítják? Meg tudsz bocsátani?
    Meg hát vagányabban kinéző karakterek sem kellenek, hisz szakadt trikó egy tökéletes játékban elképzelhetetlen, vagy egy terepszínű gatya? Egy fejpánt? Esetleg egy bagó a szájba, tetkókról, sok hajtípusról, robotkézről-lábról, sok-sok armorról nem is beszélve. Hihetetlen hogy ezekkel akarják rombolni a tökéletességet.
    De hát Bethesda nem tette bele, akkor nem is használjuk, így van, kik vagyunk mi hogy nem tartjuk magunkat az általuk elképzelthez, hisz az tökéletes.
    S hát ott a textúra mod, ami esetenként még a gyárinál is kevesebb vramot igényel, arról nem beszélve hogy 1k felbontásban is szebb a gyárinál. De hát nekünk ez és az ezekhez hasonlóak nem kellenek, itt van nekünk a frakciók száma, a küldetések száma, az élvezhető tucatnyi társ, meg a nívós mellékküldetések.... (amik jobbak a Skyrimnél... meg gondolom a Marionál is)
    De megyek is, pihenek, mert a gyógyszerek hatása már kezd elillanni.
  • coolpet
    Nosza akkor survivalon tolom. Menteni akkor ment ha alszom ugye? viszont ez autosave, szóval felülíródik?
  • coolpet
    Köszi!

Akkor beleugrok.

Már csak annyikérdésem van, hogy ha Survivalt indítok, hol állítom be, valamint milyen statok/skillek ajánlottak?
    Mesterlövész-t szeretnék, de azért kölelharcban se haljon meg. Semmiképp sem meele.
  • Kroki105
    Ha elolvasod a 7594es hsz-t, kétszer is le lesz írva hogy mit kell tenned. Feltéve hogy eredeti a játékod, mert nagyon sok mod csak úgy működik.
    Kinézetre jó modok pl:
    Caliente's Beautiful Bodies Enhancer -CBBE- (új testet ad a karinak, sok armor van hozzá fejlesztve)
    The Eyes Of Beauty Fallout Edition (értelemszerűen a szeme kinézete javul nem is kicsit)
    Looks Menu Customization Compendium (pöpec mod, csomó alakítást eszközölhetsz a fejen)
    BodySlide and Outfit Studio (itt az összes felszerélést hozzáigazíthatod a beállított testhez)
    deLuxe Makeup
    LooksMenu Body Tattoos (CBBE) (tetkókat pakolhatsz fel)
    Ponytail Hairstyles by Azar v2.5a (ez meg pár haj, ezek pl sapkásítva vannak, ha felteszed a sisakot, idomul hozzá a séród)
    Commonwealth Cuts - KS Hairdos - ApachiiSkyHair (ez is haj, sok van benne, de ezek nem sapkakompatibilisek. Más játékokból transzformálták F4 verzióra) én ezt használom, max ha nagyon kell a fejrecucc, van pl láthatatlan sapka mod, és nincs gond
    Ha meg nem szeretnél te pöcsölni a karaktered kinézetével (de sztem vétek nem kihasználni, elvégre szerepjáték), vannak kész preset fájlok, amiket csak sablonként rányomsz a karidra és úgy néz ki (de persze ott is fel vannak sorolva, milyen modok ajánlottak, mert anélkül ugye nem azt az eredményt kapod, mint a képen). Esetleg szakáll, szemüveg, bagó.. minden van ha utána nézel.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2017.11.13. 23:16:59