Although#7626
Alapvetően gondolkozásbeli probléma. Sokan nem értették miért gyűlöltem a skyrimet a butaság oszlopos megtestesítőjét. Pont ezért. A filmek a marvell meg többi. Az életérzés lehetőleg erőlködés nélkül minden az ölünkbe. Aki ebbe nő fel. Nem irigylem ahogy a conanos haverom mondta mi se vagyunk nagy szám de akik utánunk jönnek és ezen nőnek fel...
Sokszor írtam sose felejtem el. Egy szombat délelőtt volt a conan még kurva messze volt a nerftől. emberek többsége mint mi is az első két bosson pofára esett esélyünk nem volt elérni a főbosst. Jól szórakoztunk, egymáson is, nevettünk rajta milyen móka kitartóan egész délelőtt próbálkoztunk, amatőrök voltunk a profikhoz képest akik HM-be darálták azt amit mi normálon sem. Végül nevetve mondtuk egymásnak na ma is rábasztunk volt angol, görög, holland meg én meg a haver.
Mára minden más lett. Minden egyszerű most nem a fps gyilokról beszélek amihez csöpp ész és nem reflexek kellenek. És ezt magamon is realizálom fele annyit sem tudok mint a Morrowind idején vagy a BG idején.