• Kroki105
    Annyira tetszik hogy szó szerint veszed a leírtakat, meg hogy a lényeget kiragadtad... Nem mondtam hogy szégyent vallott, és azt mondtam hogy jó amit csináltak, DE... nem idézném újra. Fölösleges is volna, mert gondolom te alapítottad a Bethesdát.
    Meg hát nem is lehúzásra játszanak, á, vehetsz fekete power armor színt, meg camo-s pip boy-t, esetleg széket meg asztalt PÉNZÉRT..
    Francot se izgat hogy hanyadik lett a mittoménhol, nem első és ez tény. (Pedig Fallout, egy óriási név ahhoz hogy bárki leverje, csak elrontani lehet, hisz játszottál az elődökkel, tudod hogy sok téren űberelik ezt. Grafikát kivéve minden téren? Ok, legozni lehet, ez nálam plusz :D ) Tehát lehetett volna jobb, ha ölnek bele még időt. De gondolom határidő, blabla... És a tény az tény marad, nem csinálták meg rendesen, a bizonyíték meg a Nexus (ha kivonjuk a teljesen elszállt modokat, akkor is többszáz lesz ami javítja a játékélményt, és lorebarát is).
    No de eleget írtam már, nem vitázok tovább erről, még a végén kapok hogy ez nem segítség senkinek.
    Egy képet még, itt az én Cait-em. Inkább néz ki legyőzhetetlen ketrecharcosnak, mint az eredeti.