• Kroki105
    Jaj, elnézést kérek, tényleg ne haragudj hogy ilyen ostoba gondolataim támadtak! Még hogy nem tökéletes? A Fallout 4 a valaha kiadott legnagyszerűbb játék, hiba nélküli, a Nexusos fajankók érthetetlen módon szétbarmolják az egészet az ostoba modjaikkal. Azért valaki szólhatna nekik!
    Te is csak egy-két modot használsz, mert hát azért ez a tökéletesség sem tesz jót a végtelenségig. Valami kell, hogy egy kicsit bosszantson, az ismerős érzés megmaradjon, ami a világhoz köt. Vagy egyáltalán nem használsz egyet sem? Azt is megértem, ki akarná kipróbálni azt a sok nyavajás dolgot amik e tökélyt a mélység kútjába taszítanák, hát még használni?
    Mit is találtam írni? Én balga... " És nem azt mondom hogy nem jó amit csináltak, mert ez így hazugság lenne, de hát..." Te jó ég, még most is hüledezek hogy egyáltalán ezek az eszembe jutottak, még jó hogy itt vagy, és rendreigazítasz, mert hát tudnom kell a helyem, és a gyógyszereimet is rendesen kell adagolni.
    Itt van nekünk a frakciók száma, a küldetések száma, az élvezhető tucatnyi társ, meg a nívós mellékküldetések. De hogy nem érem be ezekkel, hisz hova tovább?
    Milyen degenerált, aberrált személy gondolhatja, hogy a következő modok talán lehetnének (esetleg) alap is?
    A kilógó textúrák, azok kit zavarnak, á bagatell, nem kell nekünk az unofficial patch ami javítja, hisz így nagyszerű.
    Vagy épp a sim settlements mod, ami egy házalap lerakásával egy berendezett házat hoz létre a settlerünknek? Ostobaság, mindenki imád falvakat építeni épületelemenként.
    Esetleg a mod amely kiszedi a lopakodó tulajdonságú felszereléseink vakító villódzását? Kinek kell az? A szemüvegesek amúgy is intelligensebbnek tűnnek.
    Vagy az a mod, amely a lézerrel szétporlasztott ellenséget nem hamukupaccá változtatja, hanem egy szétégett csontvázzá? Ez a horror... Hogy játszanak majd így vele a kiskorúak.
    Talán a mod, ami realisztikusabb sötétséget produkál éjszaka? Nem is értem, a tökéletes világban éjfél körül nyugodtan elláthatunk Bostonból New Yorkba, ezt elrontani, eszem eldobom.
    Vagy a fegyvermodokból néhány, ami tényleg brutál jóra sikerült? A kutyának se kellenek, hiszen van 20 fajta fegyver a játékban, elég kell legyen mindenkinek, ez a telhetetlenség... szánalom.
    Ott vannak még a frakciómodok, amik feljavítják az egyenruhák kinézetét, a fegyvereket. Te jó ég, tényleg azt írtam, hogy feljavítják? Meg tudsz bocsátani?
    Meg hát vagányabban kinéző karakterek sem kellenek, hisz szakadt trikó egy tökéletes játékban elképzelhetetlen, vagy egy terepszínű gatya? Egy fejpánt? Esetleg egy bagó a szájba, tetkókról, sok hajtípusról, robotkézről-lábról, sok-sok armorról nem is beszélve. Hihetetlen hogy ezekkel akarják rombolni a tökéletességet.
    De hát Bethesda nem tette bele, akkor nem is használjuk, így van, kik vagyunk mi hogy nem tartjuk magunkat az általuk elképzelthez, hisz az tökéletes.
    S hát ott a textúra mod, ami esetenként még a gyárinál is kevesebb vramot igényel, arról nem beszélve hogy 1k felbontásban is szebb a gyárinál. De hát nekünk ez és az ezekhez hasonlóak nem kellenek, itt van nekünk a frakciók száma, a küldetések száma, az élvezhető tucatnyi társ, meg a nívós mellékküldetések.... (amik jobbak a Skyrimnél... meg gondolom a Marionál is)
    De megyek is, pihenek, mert a gyógyszerek hatása már kezd elillanni.