Kroki105#7599
Hogy blogoljak még egyet: Ez a játék olyan, mintha félbehagyva dobták volna piacra. Most hogy új játékot akartam indítani, gondoltam faszán újratelepítem, és max a legszükségesebb modokat rakom fel. Ugye nálam alap a magyarítás, köszi Sunset, aztán unofficial patch, stb... stb...
és a végén ott vagyok hogy megint 40-50nél járok, mert hát hogy ez is jó, meg az is kéne, az meg alap, azt meg hogy hagyhatnám ki?, azt meg jó lenne kipróbálni, e nélkül meg be se kapcsolom, az meg brutál jól néz ki.. A legszebb hogy nagyon nagy része simán lore barát, ha alapból benne lennének a játékban, fel se tűnne. (Nem úgy mint pl tegnap láttam egy videoban amikor Warmachine páncéljából kilépett egy csontváz!!, mint egy powerarmorból. :D)
Hiába, a rajongók munkáival nem lehet gyárilag versenyezni. Itt látszik hogy ki szereti amit csinál (full ingyen), és ki az aki telibeszarja, csak jöjjön a lé. "Összekókányoljuk gyerekek, 4. rész, van már rajongótáborunk, nem kell betörni a piacra, tuti venni fogják félkészen is." És nem azt mondom hogy nem jó amit csináltak, mert ez így hazugság lenne, de hát...