11630
  • Kroki105
    Ezt a modot még nem használtam, de érdemes Nexus Mod Managert használni a telepítéshez, az mindent pöpecül oda másol ahova kell, és ha a mod nem elavult, működni is fog.
  • Although
    Kicsit meredek vagy. Négy frakcióval. Far Harbourral, Nuka Worldel, tucatnyi élvezhető társsal, Automatron dlcvel, jó pár nívós mellékquest után ilyet leírni meredek. Főleg ha végiggondolom a skyrim ami tényleg alap cucc társak nélkül, két nagyjából lemásolt frakcióval, fetch questek garmadájával, néhány élvezhető mellék questel. Far Harbour logikai játékkal, 2 frakcióval, 3 nuka wolrd frakcióval. Nem tudom mit szedtél de gyorsan pihend ki.
  • krisztinv
    Sziasztok! Esetleg tudna Nekem Valaki olyan Power armor modot amivel nem kell tökölni benyomod a mod mappába és már válogathatsz is a különböző színek között. https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4408/? Ezt elvileg leszedtem és kitömörítettem a data mappába. De nem látok változást. Pedig Nekem alapból t51 en jó kis festések voltak. Nem tudom miért nem hozta át x es páncélra ezeket. Abraxo volt a kedvencem. Azzal már úgy el is lennék. De ez a szürke nagyon gány. Valaki tudna segélni, hogy miként szinezhetem ki az armoromat?
  • coolpet
    Hogy creáltad ezt a karaktert? Az alapjáték van meg, közel sincs ilyen arc/haj.
  • Kroki105
    Hogy blogoljak még egyet: Ez a játék olyan, mintha félbehagyva dobták volna piacra. Most hogy új játékot akartam indítani, gondoltam faszán újratelepítem, és max a legszükségesebb modokat rakom fel. Ugye nálam alap a magyarítás, köszi Sunset, aztán unofficial patch, stb... stb...
    és a végén ott vagyok hogy megint 40-50nél járok, mert hát hogy ez is jó, meg az is kéne, az meg alap, azt meg hogy hagyhatnám ki?, azt meg jó lenne kipróbálni, e nélkül meg be se kapcsolom, az meg brutál jól néz ki.. A legszebb hogy nagyon nagy része simán lore barát, ha alapból benne lennének a játékban, fel se tűnne. (Nem úgy mint pl tegnap láttam egy videoban amikor Warmachine páncéljából kilépett egy csontváz!!, mint egy powerarmorból. :D)
    Hiába, a rajongók munkáival nem lehet gyárilag versenyezni. Itt látszik hogy ki szereti amit csinál (full ingyen), és ki az aki telibeszarja, csak jöjjön a lé. "Összekókányoljuk gyerekek, 4. rész, van már rajongótáborunk, nem kell betörni a piacra, tuti venni fogják félkészen is." És nem azt mondom hogy nem jó amit csináltak, mert ez így hazugság lenne, de hát...
  • Andule
    Eladok orokre megtartjak csak talald meg melyikuknel adtad el.
    Viszont ha R-t nyomtal akkor vagy eldobtad vagy ha workshopban voltal akkor beraktad oda. Ahhoz meg mar sok sikert h meglegyen. (Amugy nem hangzik tul hasznosnak az a +def celzaskor, en bottal nem piszkalnam :D sokkal ertekesebb lehet az osszes fejlesztes rajta)
  • PiszkosFred
    Serafutty. Hozza vagyunk szokva, hogy neha atmegy blogba egy-egy topik a foumon. :) A lenyeg a segito szandek es a reszletes tanacsadas, a kommentek szama a kutyat nem erdekli, ha van tartalom is mogotte.
  • Kroki105
    Zseniális fórum, 30 napig nem linkelhetem a szaromat, de csak az utolsó hsz-t módosíthatom. lol
    Elment a net, így duplán sikerült újrabeillesztenem a mondandómat, elnézést érte (De hogy valami pozitívuma is legyen, dupla esély a megértésére :D )
  • Kroki105
    Ja, és lemaradt, biztonsági mentést ne felejts csinálni ahol épp tartasz. Ha nem válik be, vagy csak hibás a mod, tönkrevághatja az egészet. (pl nálam ugye Ada hülyült meg, és nem tudtam beszélgetésre csábítani az istenért se.)
    Még mindig jobb mondjuk 5-10 órát újratolni, mint pl 100at.
  • Kroki105
    Ha felgörgetsz a lap tetejére, feltéve hogy már írtak utánam, és a Fallout 4 cím alatt megtalálod hogy Fallout 4 Nexus mods. Ide katt, és itt nem fogsz fizetős modot találni.
    Ez a link még a régi oldalra mutat, de onnan is elérhető az új a régi tetejéről. (Remélem érthető volt :D)
    Kategóriák szerint vannak bontva a modok, lehet csemegézni. Érdemes a modoknál a postokat olvasgatni, mert van amelyik már nem frissül, nem működik jól, azoknál általában már jelzik a felhasználók.
    Ha felgörgetsz a lap tetejére, feltéve hogy már írtak utánam, és a Fallout 4 cím alatt megtalálod hogy Fallout 4 Nexus mods. Ide katt, és itt nem fogsz fizetős modot találni.
    Ez a link még a régi oldalra mutat, de onnan is elérhető az új a régi tetejéről. (Remélem érthető volt :D)
    Kategóriák szerint vannak bontva a modok, lehet csemegézni. Érdemes a modoknál a postokat olvasgatni, mert van amelyik már nem frissül, nem működik jól, azoknál általában már jelzik a felhasználók.
    De a youtubon is van egy rakat modbemutató, és ott általában fel is tüntetik honnan van a dolog, linkkel együtt. Pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?v=pnt5QckLrbM
    (hát a példám nem működik mert 30 napig még potenciális veszélyként vagyok értelmezve....-.-) így kénytelen leszel kimásolni.
  • Kroki105
    Lényegében akkor édesmindegy hogy kiszedem e a sinthet a faluból, mert ha nem sinthek jönnek, jönnek a többiek... :D
    De azért átnézem őket.
  • krisztinv
    Ismét bocs a géppuska hszért de... Még arról szeretnék véleményt kérni, ugye most kinnt van az autómata fegyverfre 4 pont. Most pedig nyilván döcögősebben lvl 5 után igyekszem felhózni a puskát is. Jó lesz ez így?
  • krisztinv
    Bocs másik! Az elveszett fegyveremmel kapcsolatban.Ugye Survivort tolom és nincs olyan mentésem a 3 közül amibe még meglenne a fegyó. Amúgy eladók meddig tartják meg? Majdnem biztos hogy valahol könnyítenem kellett magamon és véletlenül r t nyomtam rá SZóval régi mentés visszaszerzése survivorba lehetséges valahogy? Mert nagyon fáj a szívem azért a rohampuskáért. :((
  • krisztinv
    Ezek a modok nem ingynesek legalábbis amiket én találtam.. Valaki tudna nekem linket Power armor és reálisabb gore vérfröccsenésre. Érdekes, hogy elértem az 50 es szintet. Persze csináltam küldetéseket. De úgy igazából most kezdek neki a játéknak. Ez normális?:) Az egyedüli problémám a Tárnokság Amikor a csajnak meg kell szerezni valami meghajtót vagy mi. Vault tec irodát ír, mutatja is a nyomot. De csak a térképen van jel az ajtón nincs. Kipucoltam az egész épületet de semmi. Nem rémlik valakinek ez a küldetés? Kistérképpel körüljártam stb... Másik valahol elhagyhattam eldobtam inkább mert minden eladót átvizsgáltam a kedvenc fegyveremet 50 védelem ha célztol rohampusi. Azt amúgy is nagyon szeressük...

Kajagyártás futószalagok mennyire boldogítják a lakókat? Mert most Taffington beállt 79 re. Az jó? Lefele mutatott a jelé de bevágtam középre a stégre egy atom generátort és így elrakhattam az összes berregő vackot. Amiben viszont nem vagyok biztos és már így is túl zsúfolt a place. Hogy fogtam két létrát tetejére padlólapok és m,ég egy autóbus "lakókocsi is ékeskedik a város felett. Szerintem ez már giccs. Úgyhogy fájó szívvel de kitörlöm. Ez, hogy elraktározod a műhelybe azt jelenti, hogy pld ha megvan a szállítási úrvonal másik városba díjmentesen beépíthetem ugye?
  • Sunsetjoy
    Ha szinth van a telepeseid között, akkor az Insitute is beáll a támadók sorába a fosztogatók, szupermutánsok, mutáns rovarok és lények, tüzérek, vad ghoulok közé. Vagyis a random támadás során ők is betoppanhatnak kis falud határainál :D
  • Kroki105
    Ilyenkor lenne vicces, mikor megfordul, és egy rohadó ghoul arc néz rád :DDD
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2017.11.13. 09:41:23
  • Kroki105
    Akkor majd eljön az ideje Sanctuary-ban egy kutyás őrjáratnak.. Köszi
  • Grifid71
    Okozhatnak problémát és bizony a legrosszabb ellenség a belső ellenség.
    Mód nélkül is kiszűrhetőek, ha célba veszed őket kiugróan magas a védelmi értékük a valódi emberekhez képest. Awernest perket kell hozzá fejleszteni úgy emlékszem, de Dogmeat is ki tudja őket szagolni elméletileg, ha kijelölöd neki hogy vizsgálja meg a telepest.
  • PiszkosFred
    Egy ujabb nyomos erv a TPS nezet hasznalatara :)
  • Kroki105
    Én már akkor hős voltam, mikor az első deathclaw-t kinyírtam Konkordban :D Először még végigszenvedtem very hardon, belelőttem mindent ami volt, épphogy kinyúlt. Persze volt visszatöltés pár. Azóta ha újat kezdek, és odaérek a sztoriba, valamiért hirtelen átváltok könnyűre, a minigunt és a lőszert meg lepasszolom egy settlernek a faluban, és máris van védelem :D
    Olvastam valahol, hogy sinth settlerek is jöhetnek a normál settlerek közé. Ez most baj? Lesz negatív hatás? Úgy értem hogy "gonoszak" e? Egyáltalán honnan tudod melyik az? Ki kell e nyírni őket mindenképp?
    Láttam egy modot ami kiszűri őket, egy baseball ütő ami embert nem öl, csak robotot. Csávó végigcsapkodta a videóban az összes telepesét, és megtalálta a sinth-et.
    Építettem már egy rakás falut mióta játszok, de még sose, még csak eszembe se jutott hogy némelyik robot lehet.

• Although
    Mondom nem egyformán látjuk a dolgokat. :) Próbáltam a raid overhault. Nekem ez elég mert logikusan van felépítve. Nem az evés vagy sims a lényeg. A New Vegasnak is volt egy hardcore rendszere az még jobb is volt. Itt egyszerűen a buffok a lényeg. Meg a fertőzéssel. A hatásokkal. Ami régebben számokban jelentkezett itt is megjelenik plusz még a törések vizuálisan is. Kevesebbet bírsz. Ez egy jó rendszer. Pontosan értem neked miért nem tetszik. Mert másért játszol vele vagy inkább fpsként vagy mint skyrim te vagy a hős, stb. Low levelen igen kell ez az érzés, amit Danse mert azt érzed a világ nélküled is létezik vannak benne hősök, ilyenek olyanok. Ettől lesz élő világ nem attól, ettől lesz jobb mint a skyrim pl.
  • Kroki105
    Igen, mint írtam, kipróbáltam a survivalt, kb 30 ig mentem is vele. Az elején még érdekes volt a pisilni, kakilni, alukálni cucc, de egy idő után már csak idegesítő. (Igen, nekem, az én véleményem, nem óhajtalak meggyőzni, még csak meg sem próbálom érted?) :D
    A nehézség fokozása végett a raider overhaul modot tudom ajánlani, azt hiszem hogy ott nem a huber comic felfedezése lenne a legnagyobb problémád. Full powerarmorban is erősen vonz a gravitáció, főleg ha beleszaladsz a powerarmoros banditákba. Mod nélkül pl a banditákat felkoncolod gond nélkül egy kisbicskával, de így Corvega is elég kemény. A vicces a végén, végigküzdöttem a gyárat, nem volt egyszerű, oldalsó ajtón szerettem volna távozni. Kiléptem a gyárból, 3 sec múlva 3 piros gránátjel, bumm. elfelejtettem hogy most nem kint kezdtem a tisztogatást.
    Van Pl az acéltesókat javító, változtató mod, bár ellenük nem harcoltam, mert 30on még sehol se jártam, viszont Danse-el végigvittük az első küldit. Az volt az érzésem mellette, mintha egy terminator lenne, tényleg hozta az érzést hogy egy senki vagyok hozzá képest (amit te úgy kedvelsz :D ) Belegondolni is rossz, milyen lenne ellenük fordulni. Kb. quicksave opcióval is inkább elsunnyogsz.
    Egyszer olvastam itt vagy valahol hozzászólásban, hogy a jóember azért is fikázta a Falloutot, mert hogy Danse mellett nem tudott érvényesülni, gondolom ő is az első közös küldit tolta le vele. (Ráadásul BoS mod nélkül). Nem igazán értette meg, hogy ott pont a lényeg az, hogy átérezze a gyengeséget, mégiscsak egy szuperharcipáncélospaladin akármi...
    Ezeket PA darabokat fosztogatókból guberáltam ki, szerelős, okos, karizmás karit indítottam survin... Hát utólag hiba volt, de legalább érdekes volt. Armor nélkül elég esélytelen, őszintén, még azzal is eléggé. Fura érzés hogy beöltöztetem a kiscsajt a páncélba, és úgy is borul ha kicsit is ügyetlenkedek. Az meg elég sokszor előfordul, ezért is nyomom inkább very hardon. Azért érezhető hogy ott kevesebb a csillagos ellenség, ez mondjuk hiányzik. Szeretem mikor jön a meglepetés (és persze hogy legtöbbször a "mirelurkoktól fogok kevesebb sebzést benyelni"-s lábszárvédőt kapom)

• Although
    Hát Vault 88 környéke az odabasz survivalon. :D
    Kezdődött egy mireluk kingel az úton. Visszatöltés persze mert még Adát is megfuttatta. Cyro mine az útra fejlövés és éppen megúsztam az üvöltését amit ugye nem nagyon lehet túlélni Pa nélkül. Aztán egész véletlenül a bányán kívül még ott egy supermutans erőd meg a Hőssel megáldott Gunners erőd. Adát persze kiszúrták. Előbb leszedegettük a ránk rontó gunners elit egységet majd épp terveztem a következő lépést amikor a Supermutans erődből is kiszúrták. Itt elszabadult a pokol háromoldalú gyilkolás kezdődött. Elbújtam a sötétbe a mocsár előtt és néha néha lőttem annyira cska ne figyeljenek fel rám nagyon mert az nem jó. Adát egyszer robot kittel meg kellett gyógyítani közbe kiszúrtam egy beastmaster is megjelent ami 11 szinttel felettem volt. A gunner hős meg ők elkezdték nyírni egymást. Ada is beszállt a beastmaster ellen. Valószínű a neves gunner nem élte túl, mert már csak Ada és a beast master harcolt. Beszálltam hátulról fejlövésekkel. Vége lett csend lett :D

Utána a bánya. Radioaktív tele raiderrel. Nem tudom hánnyal végeztem de már töltényem se volt a stunt bottal operáltam. Talán hiba volt Adát leküldtem végezni a főbossal és segítőivel. Leszedve párat Adáról meg párat stunt bottal épp fordultam be amikor realizáltam a Raidert aki rám rontott :D Itt véget ért a történet :D
  • SaGa
    Induláskor? Tipikusan annak, hogy bekapcsolva hagytál egy olyan modot (esp), aminek a mastere (másik esp vagy esm) hiányzik.
  • krisztinv
    Azt minek köszönhetem, hogy mods logging in és kivág a játék?
  • Although
    Másként játszunk, más amit értékelünk. A survival adja egyedül azt, hogy ténylegesen van különbség ellenfelek és class stílusok között. ráadásul azoknak akiknek az FNV volt az egyik kedvenc játéka azoknak ez valamit visszahoz a New Vegas élményéből, vagy a Fallout 3-ból. Már nem hősködhetsz egy szál gatyába a super mutanások ellen. Vagy ha egy tucat ghoul rád ront akkor az már túlélésről szól. Főleg ha felteszed a rebalancolt perk modot. Lv30 kis karim ami nem katona jelleg és általában technikával dolgozik meg felfejlesztett sniper puskával. Például most a Huber comics halálos egyszerűen nem tudok átjutni rajta mert nem vagyok felkészült rá érted? A rebalancolt perk rendszerben az első három csilag az alap és csak a 4-5 ad tényleges hatást magyarul sokkal jobban kell specializálódj. Ez biztosítja a játék ténylegesen lv50 körül ér véget és nem úgy ahogy Zozonak meg Krisztinek, egyszerűen azért mert kb lv50 lesz olyan karim ami már be tudja fejezni a játékot. Kemény élmény amikor egy sentry bot vagy egy devil robot őrjáratba botlasz. Mert nem hő vagy érted? Egy vagy azok közül akik a túlélésért küzdenek egy kegyetlen világban. Hős majd a játék végén leszel :) Addig nem.
  • Kroki105
    Na igen, Nexus tele van egy szál bugyiban rohangászó hősnőkkel... Valóban jól néznek ki (főleg azoknál, akik pöpec géppel, videokártyával rendelkeznek, nálam azért butítva van szépen hogy tudjak játszani), ellenben én is úgy gondolom hogy kb az első mole rat jól belakmározna belőlük. Hihető hogy bikiniben rohangál egy félőrült picsa a pusztaságban, valóban. Ezekre érdekesen nézek én is. Nem mintha nem próbáltam volna ki a bikinis modot egy fotóra a kastélykertben a medence partján (ha már felépítettem) :D , de kb ennyiben ki is merült annak a ruhának a viselete, a pusztába nem sok hasznát veszed, még ha katonai bikininek is nevezték el a készítők. :D
    Amúgy én se értek valamit (bár összeveszni nem fogunk rajta), kitalált világ, fallout 1el kezdték, s eljutottak ide, sok új dolog bepakolásával, amiket szintén kitaláltak. Miért nem fér be szerinted olyan mindennapi cucc, mint ezek a a ruhák a képen? Nincs semmi különös rajtuk szerintem, mintha pelenkába lenne Hancock, vagy nem tudom. Egy szutykos atléta, vagy egy terepszínű gatya? Néhány szíj, vagy kalap? Esetleg a pisztoly amit betettem modként? Aláírom hogy mod, de ne mondd már hogy realisztikusabb (mégha +200 év múlva van is atomháború után), hogy van - hasra csapva - 16 fajta fegyver az egész szakadt Bostonban. Nem a licsking kardjával szereltem fel a csapatomat, vagy épp Harry Potter pálcikájával. Simán hihető hogy azt az M9-est találtam egy lezárt katonai raktárban, vagy akár egy múzeumban.
    Az meg hogy jól néz ki Nora? Hát istenem, gének... :D
    így hogy kipróbáltam, nekem pl a Survival (ugye minél reálisabb) abszolút nem jön be, kb mintha simseznék, mínusz szarás (mondjuk annak a játéknak az építkezésen kívül nincs értelme). Meg amúgy se vagyok egy FPS fan, a nehézség is néha gondot okoz. Raktam is fel Fallout3 Vats modot, kényelmesebb álló célra lőni.
    Ami még tetszett az a zombi mod. A ghoulok gyakrabban támadnak, de akár tetszés szerint állítható hogy mikor, és mennyi jöjjön. A változás az eredetihez képest, hogy csak headshot-tal végezhetők ki, vagy ha belelősz 50 tárat. Beállítható hogy csak csoszogjanak, tiszta Walking Dead érzés. Könnyűnek hangzik, de mikor haláli nyugalommal lődözöd a feléd ténfergő 10 ghoult, és egyszer csak hátulról is meghallod a hörgést vagy a lépteket. Gyorsan balra el a sikátorba, de szopi, mert onnan is jön vagy féltucat, ja és elfogyott a golyó is... Mellékesen akkorát ütnek hogy ketté áll a szemed tőle. Machete elő, próbálod a fejét csapni, csak hogy meg ne sántuljon. Esetleg a lábát, hogy mégis... Óriási volt! (meg néhány quickload, mire kijutottam).
  • Although
    Nem zavar :) Csak szerintem rengeteg mod van ami idegen a világtól 200 évvel a pusztulás után ilyen dolgok mint amit sok modban látok egyszerűen nem maradt meg, Plasztikázott, kozmetikumokkal telenyomott karakterek, modok, a tied még nem is rossz legfeljebb a ruhák, de te így szereted játszani az a lényeg :)
    Gondoltam összeállítok egy képsorozatot amiből lejön az öltözékek, a karakterek, a világ maga. 200 évvel a pusztulás után. Egyéni ízlés ki kit kedvel, de szerintem a Beth legjobb tudásával, itt tényleg, amit tud azt beletette a karakterekbe. Jók lettek. Jól összerakott sztorikkal. Jól megalkotott világ. Ahogy neked vagy másoknak tetszenek a modok amik modernizálják, nekem nem, ez egyéni ízlés, szubjektivitás.
    Így nyilván amiket beteszek a modokat azok még reálisabbá teszik mint a Loot overhaul. Nem vagyunk egyformák :)
  • Kroki105
    ...és ebben igazat adok, megunhatatlan :D
  • Kroki105
    Hát itten mostan ám izé vajon mert ha aha... Valamit nem értek? Miért zavar ha én úgy játszom ahogy nekem tetszik? Képzeld, még várat is építettem az autós vendéglő helyére. És tudod miért? Mert nekem úgy tetszett... És hordányi zombitól menekültem másodmagammal a mocsárban, mert úgy tetszett (csak fejlövéstől döglöttek, szal elég para volt, Danse jó társ volt, bírta sokáig, és még győztünk is). Közben kiélveztem a sztorit is, mert az is tetszett. Ráadásul Nora is elkészült olyannak ami tetszik.... ha már hosszú órákat töltök a játékkal, miért ne? Szerintem óriási játék, és azért is mondom ezt, mert ezernyi mod van, amivel jobbá tehetem, nekem tetszővé. Megérte megvenni, mert odaszögez a sok lehetőségével. Ugye crackelt játékkal nincs mod, legalábbis anno mikor kipróbáltam, nem működött.
    Azt hiszem közben rájöttem mi lehet a ludas Adánál. Van egy mod, amitől több companion is kísérhet, és azt törölhettem nem megfelelően (valószínű ütközött vmivel, mert random crashelt a játék, így inkább leszedtem), és talán az bugolhatott. Igazából bazi jó mod, most megritkítottam rendesen a modokat, lehet visszarakom az új játékhoz, mert sokáig semmi baja nem volt. Benne van a veszély a hibára, de megérte használni, nagy feeling mikor a csapatom megostromol egy mutáns fészket, Cait a shotival, Mcredy hátulról a távcsövessel, Hanckok egy M60assal középen szórja akit lát (kapott végtelen lőszert, mert fél perc és előtt mindent), kutyuli meg persze szurkol, és nyüszít a földön. :D

Szal mindenki úgy, ahogy tetszik neki, és ezen fölösleges háborogni, vagy megszólni érte....
  • Although
    Csak remélem a következő TES nyomaiban hasonlítani fog erre és akkor már nem kell a Morrowind után sírni. Mert ezzel be lehet érni.
  • Although
    Komolyan mondom mai napig nem hiszem el a skyrim után egy élettelen, üres világ után egy élettel teli, karakterekkel egyéniségekkel teli világot építettek. Jó megpróbáltak versenyezni az Obsidiannal ez nem sikerülhet de pont ezért! Sikerült mert élő karakterekkel egy élő lélegző világot alkottak abban amiben a legjobbak a virtuális valóság már nem csak üres élettelen valami lett alap játék, automatron Ada, Mechanics, Far Harbour!!, Nuka. Összességében egy élettel teli világ lett. Megunhatatlan.
  • Although
    Tribute :)

Most épp Automatron sztori és Ada nagy kedvenc lett.

A legnagyobb :) Maxson

Egy zseniális karakterről!!! Szavak nincsenek rá :)

Folytathatnám minek tudjuk mi ez a játék :)

• Although

Ne felejtsük el ez a játék nem az átírt és szarrá modolt seggekről agyon plasztikázott szarokról szól :)

• Although
    Megértem te és zozo meg mindenki átgyúrja ezt arra amit elképzel. De ennek semmi köze a világhoz. Próbálok összerakni valamit amit ez a világ jelent.
  • Kroki105
    Kicseréltem én már a fejét is, meg a színét is, de nem értékelte. :D Köszi a tippet azért.
    Viszont a Dlc-t jó volna letolni, úgyhogy Nora sajna elindul a naplementébe (vagyis a ködbe.)

Ott meg időutazik egyet, és lám újra nekiállhat megkeresni Shaunt...
  • krisztinv
    Rakd be a fejlesztőbe. Lábcsere...
  • krisztinv
    Vasuti Puska szegeket tizesével kell gyűjteni vagy valahol többet adnak?
  • krisztinv
    Bocs csak belekukkkantottam a fejlesztésbe. Akkor a lézer rifle a 100% os lézerfegyvererősítéssel (Fusion core perk), hogy is van. Már egyensúlyilag.
  • joceruza
    Használja valaki a pipboy pad-ot? Azt írják sok helyen hogy az megoldja ezeket a problémákat. Az NCR-hez is javasolják,bár van hozzá egy javítás ha az a ludas. Bár inkább a maszkot javítja. NCR javítás