krisztinv#7590
Ezek a modok nem ingynesek legalábbis amiket én találtam.. Valaki tudna nekem linket Power armor és reálisabb gore vérfröccsenésre. Érdekes, hogy elértem az 50 es szintet. Persze csináltam küldetéseket. De úgy igazából most kezdek neki a játéknak. Ez normális?:) Az egyedüli problémám a Tárnokság Amikor a csajnak meg kell szerezni valami meghajtót vagy mi. Vault tec irodát ír, mutatja is a nyomot. De csak a térképen van jel az ajtón nincs. Kipucoltam az egész épületet de semmi. Nem rémlik valakinek ez a küldetés? Kistérképpel körüljártam stb... Másik valahol elhagyhattam eldobtam inkább mert minden eladót átvizsgáltam a kedvenc fegyveremet 50 védelem ha célztol rohampusi. Azt amúgy is nagyon szeressük...
Kajagyártás futószalagok mennyire boldogítják a lakókat? Mert most Taffington beállt 79 re. Az jó? Lefele mutatott a jelé de bevágtam középre a stégre egy atom generátort és így elrakhattam az összes berregő vackot. Amiben viszont nem vagyok biztos és már így is túl zsúfolt a place. Hogy fogtam két létrát tetejére padlólapok és m,ég egy autóbus "lakókocsi is ékeskedik a város felett. Szerintem ez már giccs. Úgyhogy fájó szívvel de kitörlöm. Ez, hogy elraktározod a műhelybe azt jelenti, hogy pld ha megvan a szállítási úrvonal másik városba díjmentesen beépíthetem ugye?