-
Kroki105 #7582 Igen, mint írtam, kipróbáltam a survivalt, kb 30 ig mentem is vele. Az elején még érdekes volt a pisilni, kakilni, alukálni cucc, de egy idő után már csak idegesítő. (Igen, nekem, az én véleményem, nem óhajtalak meggyőzni, még csak meg sem próbálom érted?) :D
A nehézség fokozása végett a raider overhaul modot tudom ajánlani, azt hiszem hogy ott nem a huber comic felfedezése lenne a legnagyobb problémád. Full powerarmorban is erősen vonz a gravitáció, főleg ha beleszaladsz a powerarmoros banditákba. Mod nélkül pl a banditákat felkoncolod gond nélkül egy kisbicskával, de így Corvega is elég kemény. A vicces a végén, végigküzdöttem a gyárat, nem volt egyszerű, oldalsó ajtón szerettem volna távozni. Kiléptem a gyárból, 3 sec múlva 3 piros gránátjel, bumm. elfelejtettem hogy most nem kint kezdtem a tisztogatást.
Van Pl az acéltesókat javító, változtató mod, bár ellenük nem harcoltam, mert 30on még sehol se jártam, viszont Danse-el végigvittük az első küldit. Az volt az érzésem mellette, mintha egy terminator lenne, tényleg hozta az érzést hogy egy senki vagyok hozzá képest (amit te úgy kedvelsz :D ) Belegondolni is rossz, milyen lenne ellenük fordulni. Kb. quicksave opcióval is inkább elsunnyogsz.
Egyszer olvastam itt vagy valahol hozzászólásban, hogy a jóember azért is fikázta a Falloutot, mert hogy Danse mellett nem tudott érvényesülni, gondolom ő is az első közös küldit tolta le vele. (Ráadásul BoS mod nélkül). Nem igazán értette meg, hogy ott pont a lényeg az, hogy átérezze a gyengeséget, mégiscsak egy szuperharcipáncélospaladin akármi...
Ezeket PA darabokat fosztogatókból guberáltam ki, szerelős, okos, karizmás karit indítottam survin... Hát utólag hiba volt, de legalább érdekes volt. Armor nélkül elég esélytelen, őszintén, még azzal is eléggé. Fura érzés hogy beöltöztetem a kiscsajt a páncélba, és úgy is borul ha kicsit is ügyetlenkedek. Az meg elég sokszor előfordul, ezért is nyomom inkább very hardon. Azért érezhető hogy ott kevesebb a csillagos ellenség, ez mondjuk hiányzik. Szeretem mikor jön a meglepetés (és persze hogy legtöbbször a "mirelurkoktól fogok kevesebb sebzést benyelni"-s lábszárvédőt kapom)