• Although
    Hát Vault 88 környéke az odabasz survivalon. :D
    Kezdődött egy mireluk kingel az úton. Visszatöltés persze mert még Adát is megfuttatta. Cyro mine az útra fejlövés és éppen megúsztam az üvöltését amit ugye nem nagyon lehet túlélni Pa nélkül. Aztán egész véletlenül a bányán kívül még ott egy supermutans erőd meg a Hőssel megáldott Gunners erőd. Adát persze kiszúrták. Előbb leszedegettük a ránk rontó gunners elit egységet majd épp terveztem a következő lépést amikor a Supermutans erődből is kiszúrták. Itt elszabadult a pokol háromoldalú gyilkolás kezdődött. Elbújtam a sötétbe a mocsár előtt és néha néha lőttem annyira cska ne figyeljenek fel rám nagyon mert az nem jó. Adát egyszer robot kittel meg kellett gyógyítani közbe kiszúrtam egy beastmaster is megjelent ami 11 szinttel felettem volt. A gunner hős meg ők elkezdték nyírni egymást. Ada is beszállt a beastmaster ellen. Valószínű a neves gunner nem élte túl, mert már csak Ada és a beast master harcolt. Beszálltam hátulról fejlövésekkel. Vége lett csend lett :D

Utána a bánya. Radioaktív tele raiderrel. Nem tudom hánnyal végeztem de már töltényem se volt a stunt bottal operáltam. Talán hiba volt Adát leküldtem végezni a főbossal és segítőivel. Leszedve párat Adáról meg párat stunt bottal épp fordultam be amikor realizáltam a Raidert aki rám rontott :D Itt véget ért a történet :D