• Kroki105
    Na igen, Nexus tele van egy szál bugyiban rohangászó hősnőkkel... Valóban jól néznek ki (főleg azoknál, akik pöpec géppel, videokártyával rendelkeznek, nálam azért butítva van szépen hogy tudjak játszani), ellenben én is úgy gondolom hogy kb az első mole rat jól belakmározna belőlük. Hihető hogy bikiniben rohangál egy félőrült picsa a pusztaságban, valóban. Ezekre érdekesen nézek én is. Nem mintha nem próbáltam volna ki a bikinis modot egy fotóra a kastélykertben a medence partján (ha már felépítettem) :D , de kb ennyiben ki is merült annak a ruhának a viselete, a pusztába nem sok hasznát veszed, még ha katonai bikininek is nevezték el a készítők. :D
    Amúgy én se értek valamit (bár összeveszni nem fogunk rajta), kitalált világ, fallout 1el kezdték, s eljutottak ide, sok új dolog bepakolásával, amiket szintén kitaláltak. Miért nem fér be szerinted olyan mindennapi cucc, mint ezek a a ruhák a képen? Nincs semmi különös rajtuk szerintem, mintha pelenkába lenne Hancock, vagy nem tudom. Egy szutykos atléta, vagy egy terepszínű gatya? Néhány szíj, vagy kalap? Esetleg a pisztoly amit betettem modként? Aláírom hogy mod, de ne mondd már hogy realisztikusabb (mégha +200 év múlva van is atomháború után), hogy van - hasra csapva - 16 fajta fegyver az egész szakadt Bostonban. Nem a licsking kardjával szereltem fel a csapatomat, vagy épp Harry Potter pálcikájával. Simán hihető hogy azt az M9-est találtam egy lezárt katonai raktárban, vagy akár egy múzeumban.
    Az meg hogy jól néz ki Nora? Hát istenem, gének... :D
    így hogy kipróbáltam, nekem pl a Survival (ugye minél reálisabb) abszolút nem jön be, kb mintha simseznék, mínusz szarás (mondjuk annak a játéknak az építkezésen kívül nincs értelme). Meg amúgy se vagyok egy FPS fan, a nehézség is néha gondot okoz. Raktam is fel Fallout3 Vats modot, kényelmesebb álló célra lőni.
    Ami még tetszett az a zombi mod. A ghoulok gyakrabban támadnak, de akár tetszés szerint állítható hogy mikor, és mennyi jöjjön. A változás az eredetihez képest, hogy csak headshot-tal végezhetők ki, vagy ha belelősz 50 tárat. Beállítható hogy csak csoszogjanak, tiszta Walking Dead érzés. Könnyűnek hangzik, de mikor haláli nyugalommal lődözöd a feléd ténfergő 10 ghoult, és egyszer csak hátulról is meghallod a hörgést vagy a lépteket. Gyorsan balra el a sikátorba, de szopi, mert onnan is jön vagy féltucat, ja és elfogyott a golyó is... Mellékesen akkorát ütnek hogy ketté áll a szemed tőle. Machete elő, próbálod a fejét csapni, csak hogy meg ne sántuljon. Esetleg a lábát, hogy mégis... Óriási volt! (meg néhány quickload, mire kijutottam).