Kroki105#7574
Hát itten mostan ám izé vajon mert ha aha... Valamit nem értek? Miért zavar ha én úgy játszom ahogy nekem tetszik? Képzeld, még várat is építettem az autós vendéglő helyére. És tudod miért? Mert nekem úgy tetszett... És hordányi zombitól menekültem másodmagammal a mocsárban, mert úgy tetszett (csak fejlövéstől döglöttek, szal elég para volt, Danse jó társ volt, bírta sokáig, és még győztünk is). Közben kiélveztem a sztorit is, mert az is tetszett. Ráadásul Nora is elkészült olyannak ami tetszik.... ha már hosszú órákat töltök a játékkal, miért ne? Szerintem óriási játék, és azért is mondom ezt, mert ezernyi mod van, amivel jobbá tehetem, nekem tetszővé. Megérte megvenni, mert odaszögez a sok lehetőségével. Ugye crackelt játékkal nincs mod, legalábbis anno mikor kipróbáltam, nem működött.
Azt hiszem közben rájöttem mi lehet a ludas Adánál. Van egy mod, amitől több companion is kísérhet, és azt törölhettem nem megfelelően (valószínű ütközött vmivel, mert random crashelt a játék, így inkább leszedtem), és talán az bugolhatott. Igazából bazi jó mod, most megritkítottam rendesen a modokat, lehet visszarakom az új játékhoz, mert sokáig semmi baja nem volt. Benne van a veszély a hibára, de megérte használni, nagy feeling mikor a csapatom megostromol egy mutáns fészket, Cait a shotival, Mcredy hátulról a távcsövessel, Hanckok egy M60assal középen szórja akit lát (kapott végtelen lőszert, mert fél perc és előtt mindent), kutyuli meg persze szurkol, és nyüszít a földön. :D
Szal mindenki úgy, ahogy tetszik neki, és ezen fölösleges háborogni, vagy megszólni érte....