krisztinv#7529
Most viszont sikerült kiidegelnie a játéknak. A kapitányos küldetésemél az bug, hogy semmiért sem kapok xp-t? Ide megyek oda megyek keresztülverekszem magam 100 roboton. Amikor a végén közölte velem, hogy egy közeli gyárban van valami cucc és 3 gyárat átnéztem semmi. felmentem és lemészároltam az egész hajót.(már az elején gondoltam erre).... Viszont most még természetesen van még mentésem mielőtt elindulok őket megfektetni. Valaki tudja esetleg a küldetés angol címét mert akkor ytbon megnézem hol az utolsó összetevő. Hátha valami fontos küldi.... Annak tűnt. Ráadásul akikkel összeszövetkeztem a robotok háta mögött se hajlandóak szóba állni velem, úgyhogy inkább megcsinálom. De itt vagyok a polgármestertől egy szintre sőt már azon vagyok csak rá kell tennem pontot,... Mi az, hogy nem ad xpt?? Most tényleg Help aki tudja hova kell menni az utolsó alkatrészért a hatszázadik után amiket ráadásul megjelölt a térképen (ezt nem) Vagy a küldetés angol címét plz. segítsen! Köszi előre is! Pontosítsunk az mellett a város mellett van amiben van egy őrült nagy torony tetejkében csigalépcső után képregény. Levegőben nagy hajó Tele robotokkal.