11630
  • Kroki105
    Volna egy olyan problémám, hogy Ada bebugolt. Nem lehet párbeszédet kezdeményezni vele, köszön, és annyi. Már volt a társam, cseréltem Danse-re, de most visszacserélném hogy folytassam a küldijét. Én toltam el a dolgot, használtam modokat, de F4se frissítésnél ugye némelyik bugol, így le kellett szednem egyiket, másikat mert nem működtek. Valószínű ez tett be neki.
    Olvastam neten, hogy deaktiváljam a robotos dlc-t, és újra aktiváljam, de azt csak steamen lehet, legalábbis mást senki se javasolt. A játék eredeti, de steamen nem engedi deaktiválni a dlc-t, mert az viszont nem ott lett beszerezve. Lenne esetleg valami ötlet hogyan rakjam újra az automatront? Ha simán törlöm a könyvtárából, nem indul a játék, szal az se játszik. Nexus mod managerben is próbáltam kiszedni a pipát a plugins oldalon, az se jó.
    Esetleg vmi consol parancs ami reseteli Adát? Megölni is próbáltam, puskával, consolparancsal, max ellenséggé válik ha éled, de az sem jó.
    68-as vagyok, 30nál könnyűszívvel újrakezdeném, de így elég fájdalmas :D
  • joceruza
    Nem jó. Próbáltam. Még az NCR nélkül sem jó.
  • Zozo0122 #7561
    És ha leveszed a maszkot, mentesz, újraindítod, kikapcsolod a modot, mentesz, majd visszaállítod a modot?
  • joceruza
    Igen,használom. A maszkról leszedtem minden "visort" és úgy hosszú-hosszú órákig jó volt. Aztán csak eltűnt a pipboy fénye (belsőből)....
  • joceruza
    Pont ez a helyzet.
  • Zozo0122 #7558
    Használod?

"I had this issue when wearing a mask (from this mod > NCR Ranger Veteran Armor)
    Took the mask off, light there is again!"
  • Andule
    Varj, ugy erted h kulso nezetben bevilagitja a teruletet de belsore valtaskor ez eltunik?
    Mert erre otletem sincs
  • joceruza
    Meg még eddig is így volt...aztán tadünn,és csak külső nézetben látszik a világítás. Nem raktam be azóta modot. Eddig jó volt.
  • Andule
    Mit ertessz fp vilagitas alatt?
    Alapbol ugye hosszan nyomod a tab-ot es tadünn. Teruletvaltasokkor automatan kikapcsol.
  • joceruza
    A pipboy first person világítást vissza lehet hozni valahogyan?
  • Andule
    Ad1 valaszoltam.
    Ad2 Sunsetnek igaza van, en is errol beszeltem neked korabban. Most jott el az amikor mar a segitoszandekot felulirja az "o, hallgass mar el". Es igen ez amiatt van h ugy irsz mintha be lennel speedezve.
    Gondolom idokozben amugy is rajottel h ha tudsz angolul akkor 3 perc rakeresni es valaszt talalni szemben arra varni h vki itt valaszoljon.
  • Alexzel
    A Perk leírásában a Wiki-n szerepel mely fegyverekre hat, de az automata fegyvereknél általában a nevében szerepel hogy 'Automatic' - kivétel a Submachine gun.
    Commano
    Rifleman
    Heavy Gunner
  • krisztinv
    Most már csak az nem tiszta, hogy amelyik rifle is meg autómata is az elég igazságtalan sőt kiegyensúlyozatlan volna ha az automata is meg rifle fejlesztés is hatna rá... Mert hogy a géppizy rifle az is biztos és az is, hogy az autómata fejlesztés hat rá...
  • krisztinv
    http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_weapons Nem is kell! http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_weapons
  • krisztinv
    Köszi Zozo. Lefordítsam angolra és kérdezzem úgy? Which weapon category xxx weapon. Mert erre a kérdésemre vagy nem tud válaszolni senki vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják.
  • Although
    Figyelj, én is szoktam több mondatban írni de az legfeljebb olvasmány :) Nem segítség kérés. Próbáld összeszedni egy-két hozzászólásba amit akarsz, tök jó, hogy ilyen lelkes vagy de nem biztos, hogy végigolvassák ilyenformán.
  • Zozo0122 #7547
    Mi a búbánatos élet folyik itt le az utóbbi napokban :D

krisztinv: egy tanács: mindent ANGOLUL, neveket, küldetéseket, mindent és akkor tudni fogjuk egyből :D Ha nem tudod az angol címét, akkor a küldetésben szereplő NPC-re keress rá, és válaszd ki az adott küldetést a wikin. Ott ha letekersz, nem csak az adott megoldásokat, még a bugokat is egyenként felsorolja amik megtörténehetnek adott szitukban.
  • krisztinv
    Headshot!
  • krisztinv
    Van egy Köszönöm! című rendkívül tanulságos kis könyvem. Neked a következőt olvasnám fel belőle. "Köszönöm, hogy mellettem álltál amikor ostobaságot tettem-és sokáig vártál, hogy helyrehozhasd. És egyszer sem jegyezted meg közben: Ugye, megmondtam!"
  • krisztinv
    Egyszerre ment a linkem kb meg a hozzászólásod...
  • krisztinv
    Nem segítettél mondtam, hogy kigoogliztam de ha azt hiszed kösz!
  • Sunsetjoy
    Az biztos, hogy legközelebb már nem fogok segíteni, ha nem írsz érthető, körülhatárolt problémát, teendőt, vagy kérdést, és csapongsz össze-vissza, amikor ugyanazt két-három korrekt mondatban megkérdezhetted volna. A többi az bő lére eresztett, érdektelen információ, vagy olyan szövegek, amelyeket azok ki se tudnak kódolni, akik nem látják rendszeresen hozzászólásaidat...

"Skacok, itt vagyok a "Az U.S.S. Constitution utolsó útja" küldetésnél, egy csomó bizbaszt már vittem oda a robotnak, de a legutóbbi cuccot, valami turbócsapágyat nem találom; a pipboy nem mutatja, holott közeli gyárra hivatkozik a robot, mint lelőhelyre. De hol van? Ugyanakkor miért nem ad xp-t, ahogy rohangálok ide-oda - azok se állnak szóba velem, akikkel szövetkeztem a robotok ellen."
  • krisztinv
    Neki biztosan bolygótérképe de legalábbis földrész. Hacsak nem Pangea típusú bolygóval állunk szembe. ugye ha felcsapod google earth akkor Esztergom rohadt közel van Pesthez odagyalogolni már más tészta....
  • krisztinv
    A probléma forrása! Másképp értelmezzük a távolságokat én meg egy ilyen szupergyors csatahajó robotkapitánya. Amúgy a térképen is jelölte. De ha közeli akkor az egyszerű ember amilyen én is vagyok. A környéken áll neki kutakodni.
  • Grifid71
    Én mondtam...
  • krisztinv
    Jaja meggoogliztam köszi!
  • krisztinv
    http://fallout.wikia.com/wiki/FLL3_turbopump_bearings
  • Sunsetjoy
    A turbópumpa csapágy három helyen lehet megtalálni...
    Corvega assembly plant (south of Lexington)
    Fort Hagen (west edge of the map)
    General Atomics factory (northwest of The Castle).

Semmilyen patch nem változtat ezen a küldetésen.

És ki mondta, hogy hülye vagy? :)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.11.10. 11:37:53
  • krisztinv
    Utubon megnézve közeli gyár Corvega amire utoljára gondolnál azt hiszem nem én vagyok aki hülye.
  • krisztinv
    Jelölés a térképen nuku
  • krisztinv
    Turbópumpa csapágyat keres amit megtalálok egy közeli gyárban.
  • krisztinv
    Azt nem tudom miért csapongó a szövegem (biztos mert lusta voltam írni, hogy az épületen van a hajó) de peccs óta teljesen más ez a küldi. Utubon amit néztem az elején van nekem ami ott a legvégén.
  • Sunsetjoy
    Ha jól értelmezem csapongó szöveged, akkor a végén ki kell nyírni azokat, akikkel szövetkeztél, mert úgy döntöttek, hogy átkúrják a fejed...
    link
    De nézd meg YT-n, az angol címe a küldinek ott van az oldalon.

Az a hajó amúgy nem a levegőben van, hanem egy épület tetején... :)
  • Although
    Akkor nálad van a bibi mert ha a főmenübe lépsz ki akkor is van exit save. Egyedül ha a pipboy menüből lépsz ki akkor nincs. De azt jelzi is.
  • krisztinv
    Most viszont sikerült kiidegelnie a játéknak. A kapitányos küldetésemél az bug, hogy semmiért sem kapok xp-t? Ide megyek oda megyek keresztülverekszem magam 100 roboton. Amikor a végén közölte velem, hogy egy közeli gyárban van valami cucc és 3 gyárat átnéztem semmi. felmentem és lemészároltam az egész hajót.(már az elején gondoltam erre).... Viszont most még természetesen van még mentésem mielőtt elindulok őket megfektetni. Valaki tudja esetleg a küldetés angol címét mert akkor ytbon megnézem hol az utolsó összetevő. Hátha valami fontos küldi.... Annak tűnt. Ráadásul akikkel összeszövetkeztem a robotok háta mögött se hajlandóak szóba állni velem, úgyhogy inkább megcsinálom. De itt vagyok a polgármestertől egy szintre sőt már azon vagyok csak rá kell tennem pontot,... Mi az, hogy nem ad xpt?? Most tényleg Help aki tudja hova kell menni az utolsó alkatrészért a hatszázadik után amiket ráadásul megjelölt a térképen (ezt nem) Vagy a küldetés angol címét plz. segítsen! Köszi előre is! Pontosítsunk az mellett a város mellett van amiben van egy őrült nagy torony tetejkében csigalépcső után képregény. Levegőben nagy hajó Tele robotokkal.
  • Andule
    Nuka Cola kezdo vhol a 'Sunshine coop' ("free the robot's") settlementhez kozel kezdodik, tan 40 alatt tan be sem enged de direkt szopatosra van csinalva szal szvsz ajanlott a magasabb szint.
    'Hajoskapitany' messze fent eszakon az joesellyel a FH nyitany.
    Amugy mind1ik robotot atepiteheted nem csak Ada-t. Survivor-on a 6oshoz kozeli Ch nagyon ajanlott kezdeskor ha akarsz sims-ezni mert rengeteg idot sporolsz vele.
    Fegyverek: nincs kulon shoti kategoria a perkekben, aszerint kulonul el h automata (=gyorstuzelo - commando perk) vagy egyesloveses. A nehezfegyver a minigun, Rocket launcher, flamer.
    Olvasd reszletesebben kicsit a leirast, annyira nem bonyolult

#7523 thx, nem esett le :D exitsave-t se surun hasznalok (lassan mar normalt is alig 3-4 orankenkt)
  • krisztinv
    Aha! Köszi.. Akkor érdemes így lerakosgatni a kísérőket majd újra felvenni. Ada egyértelműen a legjobb azt csinál belőle az ember amit akar. Végső kialakításban szerintem assasin lesz. :) Stealth fielddel azt lopunk meg "patkánykodunk". :) Majd meglátjuk működik e ez egyáltalán valami különlegeset kipróbálok legalább. A kiegbe mikor érdemes elmenni szerintetek? Ha itt kivégeztem mindent? Valamint van egy hajóskapitány igaz léghajó ha jól láttam a folyónál és egy kezdődő Nuka kólás küldetés. Gondolom valamelyik belevisz.. Pont idejében kezdtem el a karizmát fejleszteni 2 lvl és megvan a polgármester. Most szólt Tenpines, hogy koccolnak ha nem ügyködök valamit. Letettem egy házalapot, sajnos túlbecsültem az ott lévő fát. Sokat emészt egy frankó saját ház építése hát még egy többemeletes liftes okosság. Letettem Nekik egy muskátlit meg pár paradicsomot meg egy gépfegyvert és máris jobb kedvük lett de remélem nem kezd az összes település bele ebbe mert akkor nem tudok fejlődni csak futkározhatok az alapanyagokkal azt itt a kapuban a szállítóutvonal kiépítése. Sokáig ki lehetett húzni most lvl. 45 vagyok.
  • krisztinv
    Könyorgom miért nincs odaírva még ha x el jobban megnézem se a fegyver kategóriája? Vagy csak az én szememet szúrja ki? Nehézfegyverrel nem vagyok kibékülve leginkább mert a többi egyértelmű. Bár az nem, hogy shot gunos fejlesztés hat e a mesterlövész puskákra. ugye az is puska.. AZ ábrán mégis egyértelműen shot gun van. Szögbelövő? Könnyű viszonyleg közben bazi nagy. Rohamgépfegyver rohamshotgun iszonyat nehéz szerintem mégis automata és puska szvsz. Szóval ez egy kezdőnek szerintem nem teljesen egyértelmű.
  • krisztinv
    75% al gyorsabb mozgás célzás közben. na fejleszthetem, a shotgun ágat. :) Hazaérve 3 db Yao guai akarja megenni a tehenemet. Utána lehalkul és nem tudok treadelni egyenlőre Adával hurrá 3+ 2 - Kiléptem indítok újra de most, hogy nálam ez a fegyver...
  • Zozo0122 #7523
    Az oké, én is survival-ön voltam ott :D Az exitsave ilyenkor a titok, ki kell lépni a játékból, és amikor visszatöltesz jó lesz. DE NEM A FŐMENÜBE! Nekem arra ráment korábban másfél órám, ha csak főmenübe lépsz ki, akkor nincs exitsave...