krisztinv#7526
Aha! Köszi.. Akkor érdemes így lerakosgatni a kísérőket majd újra felvenni. Ada egyértelműen a legjobb azt csinál belőle az ember amit akar. Végső kialakításban szerintem assasin lesz. :) Stealth fielddel azt lopunk meg "patkánykodunk". :) Majd meglátjuk működik e ez egyáltalán valami különlegeset kipróbálok legalább. A kiegbe mikor érdemes elmenni szerintetek? Ha itt kivégeztem mindent? Valamint van egy hajóskapitány igaz léghajó ha jól láttam a folyónál és egy kezdődő Nuka kólás küldetés. Gondolom valamelyik belevisz.. Pont idejében kezdtem el a karizmát fejleszteni 2 lvl és megvan a polgármester. Most szólt Tenpines, hogy koccolnak ha nem ügyködök valamit. Letettem egy házalapot, sajnos túlbecsültem az ott lévő fát. Sokat emészt egy frankó saját ház építése hát még egy többemeletes liftes okosság. Letettem Nekik egy muskátlit meg pár paradicsomot meg egy gépfegyvert és máris jobb kedvük lett de remélem nem kezd az összes település bele ebbe mert akkor nem tudok fejlődni csak futkározhatok az alapanyagokkal azt itt a kapuban a szállítóutvonal kiépítése. Sokáig ki lehetett húzni most lvl. 45 vagyok.