• Although
    Low levelen úgy nézet ki a játék hogy annyi mínuszom volt, plusz a nerfelt perkek, hogy még a legyeket is kerültem amik mondjuk elég gáz kategória lettek a hatásos sugárzásos poisonal. bombákat gyűjtöttem bejáratot útvonalon telepítettem őket miközben mentem visszafelé a megnyomorodott ellenfeleket inéztem el és gyűjtöttem a pipe fegyverhez való lőszert most éppen dark brotherhoodos karim van. Ideiglenes el fogja árulni őket ha a automatront legyőzte és átveszi a helyét. Most épp Danse menti az irhám, de már jó kari lézerfegyverrel tudományos 2-es szinten módosítható fegyverrel. Volt jó harc is Épp jöttem ki a Brotherhood előőrs volt rendőrségi épületéből amikor a sarkon megjelent a robot őrjárat pár cseléd egy Assault devil egy sentry. Mint az állat futottam vissza a már megerősödött előőrs fedezékeibe. A robotok meg utánam, az assaultront devilt gyengítettem, hiba volt mert kipécézett és rám rontott. futás fel a hídra majd ugrás de így is kaptam egy ütést ami a hp 2/3-át leszedte. gyorsan stimpak és fedezék Danse már mögöttem, már csak a másik knight él, a light osztag elesett közben robban a teherkocsi ahogy számoltam és a sentry már nem tud mozogni, a devilt meg épp kivégzi az egyetlen túlélő knight. 3 maradtunk a 6-8 fős csapatból. Ez igen :) És persze nagy loot sincs mivel fent az obverhaul :) Edit: Ezért mondom ha jó a sztori jók a karakterek, bárhogy el van baszva a perk stuff meg a háttér azt a modderek javítják. A Survival meg létkérdés volt a Bethtől.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.05. 22:09:41