11630
  • Andule
    En mindenhez hozzanyulok :D
    Amugy survivor tehat nincs quicksave, quuckload.
  • Although
    Adja a feelinget :) Mivel ők egy titkos szervezet, így folyamatosan álcázza magát úgymond. :) El is mondja mikor először találkozol vele terepen. :) Büszke erre a dologra. Hazudni folyamatosan hazudik de téged is agyon fényez milyen kurva jó vagy :) Elég változatos társak vannak, mindenki megtalálja a kedvére valót. Még egy pár jöhetne ami tényleg jó.
  • Sunsetjoy
    Külön küldije, amire megkérnek, az alapjátékban csak Cait-nek, Nick-nek, Maccready-nek és Curie-nek van, illetve Danse-nek, bár az övé különbözik a többiekétől...
  • Kroki105
    Ez az Ada tényleg egy cheat... Amióta megtaláltam, sokkal gyorsabban haladok, mert ő odamegy, salapál kettőt a karjával, és bárkit szétszed seperc alatt. A másik kezére egy automata lézerpuskát szereltem, hasonló hatásfokkal bír. Nagy hátránya, hogy szinte 0 xp vele a csata. Le is szedtem egy modot, amiben elég meglőni az ellenséget, nem kell bizonyos százalékot leszedni a hp-ból, így jobban tetszik. Mondjuk nem is árt a jó társ, mert full int, full karizma karival kezdtem, hát mit ne mondjak, elég gyámoltalan.
  • Zozo0122 #7518
    Az nekem is, reload és jó lesz :) Azért bugolt be, mert amikor bejutottatok hozzányúlhattál a terminaljához :D
  • Andule
    Nekem a jelenlegi jateknal konkretan rogton az elso kozos kuldiben bugos lett, mikor ki kellene nyitnia az ajtot o csak all a szoba bejaratanal. Ergo o is, a perkje is meg a komplett RR is megy a lecsoba a vegen.
  • Zozo0122 #7516
    De a legnagyobb nyomorult, minden követő legalja az Deacon. Alig várom, hogy megadja a perket és eltakarodjon. Ha végül úgy döntök, hogy a Railroadnak pusztulnia kell, akkor az ő kivégzése különszám lesz, 10mm-es pisztollyal fogom karcolgatni, mire bele nem pusztul :DD

Ekkora nyomorultat. Állandóan váltogatja a ruháját, ha nem adok rá én. (Mármint kb. 5 másodpercenként) Faszságokat pofázik állandóan, folyamatosan hazudozik, útban van, liftbe alig lehet rávenni, hogy beszálljon. Az előbb elkezdett lelkizni, mikor SZEMBEN ÁLLTUNK Sinjin bandájával... Utána belőttem egy Jetet, 4 lövés, 4 halál, beszéltem Kenttel, minden oké, mehetünk haza. DE DEACON OTT MARADT. Nem volt képes kijönni magától a kórházból. Vissza kellett mennem érte, mire egyből odafutott.

A többi követő ezerszer jobb ennél a majomnál :D Strong is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.08. 13:13:55
  • joceruza
    Már írtam neki..... tegnap.....
  • PiszkosFred
    Ha nem kapnal ra valaszt, akkor legvesobb esetben kerdezd meg a fegyver modot keszitotol, hogy melyik armor modot hasznalta amikor keszitette a kepet.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.08. 12:14:36
  • joceruza
    Valaki nem tudja véletlenül mi ez az armor mod?

• Andule
    A milk of human kindness az a(z asszem) Hamletes utalas arra a kuldire amikor felszeded. (A radios szinesz probalt kulturat exportalni a Commonwealth-be csak fennragadt a toronyban)
    En Nuka-ban ragadtam vele es marha sokara talaltam meg a fokapcsolot h visszamehessek ergo addig hallgathattam.
  • Zozo0122 #7511
    Ja, pedig állandóan magyaráz valami milk of human kindnessről, de küldetést nem ad :D Strong buta mint a föld. De engem azzal idegelt fel, hogy minden zárfeltörésnél beszólt.
  • Andule
    Ahol felszeded, de kulon kuldje mint pl Mccready-nek nincs. (A dumaja meg marha egysiku)
  • krisztinv
    Ez tényleg igaz minden játékra majdnem. Egész egyszerűen alapból játékidőt hoszabbít. Kellemes gondolkodásszünetek előre tervezések. Már nagyon régóta mindent csak hardba tolok. Sajnos lvl. 40 re itt most Adával legalábbis messze tól erős vagyok. Nem baj mert most kaizmát építek 1 ről, úgyhogy remélem mire befejezem a nagy építkezéseket megváltozik a világ no meg adát lepasszolom mert legalább Mcready vagy mi a neve küldetését végigtolom. Megvár az. Nem tudja valaki, hogy Strongnak ha van küldisorozata hol indul? Mert még vele mennék pár kört szívesen.
  • krisztinv
    Azért sokadszori végigjátszásra is tartogat dolgokat a játék
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Albino radszarvas, olimpiai bajnokokat megszégyenítő telepesek mondjuk lólengésben, az erőtöltő halálkarom omlettemre pedig büszke vagyok... Pedig ugye lopni kell hozzá (mentségemre legyen kétszer nyomtam meg véletlenül az e betüt, azt ugye néha nyomogatja az ember mint a géppuska)
    Az egyetlen komoly hibának már csak azt tudom neki felróni bár ez nem is hiba... , hogy ctrl-f magyarul valami keresőt dobhattak volna a játékba
  • Although
    Alapvetően így hasonlít egy szabvány rpg "sztorira" az eleje mindig a legszívatósabb :)
  • Although
    Igen az, ha survivalt használsz mindenképpen rakd fel a smoke save modot, mert anélkül tényleg idegbajt lehet kapni. Belejössz majd, másképp kell gondolkodni, inkább biztosra menj és fuss el. Vagy PA-t vegyél fel és akkor nőnek az esélyeid. Lv27 környékén vagyok, törésem már ritkán van és fertőzésem is és már van készlet mindenből leginkább a dokitól tudsz venni szereket. Az antibiotikum ritkán kell és piszok drága, de azt elég sokat találtam, a parazita elleni az ritkább, a többit meg 100 caps alatt meg lehet venni a vendoroknál akik árulják.
    Edit: Mielőbb szerválj egy társat kutya majd jobbak, ne egyedül bóklássz.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.07. 16:01:20
  • joceruza
    Loot overhault használok, PA nincs. Lehet hogy csak nekem,de így igen nehéz. Level 4,armor szinte semmi,perk szinte nulla. Azt hittem izgalmas lesz,de ez már inkább idegesítő. DE nem adjuk fel.
  • Although
    Elég nehéz téma általában egészségügyi dobozokban szokott lenni vagy drugs dobozokba. Próbálj elvergődni vagy bunker hillbe vagy diamond citybe. Vagy surgey kittet kell találj, hozzá clean bandages meg blood packot. Miután használtad a surgey kitett, használd a clean bandages meg a blood packot. Tudsz csinálni a chemistry stationnal is. Nézegesd meg mihez mi kell.
    Tudom az elején elég szenvedős de ha már eléred a lv20-at onnan már nem törik annyira gyorsan kb. Vagy használj power armort Persze ha fent van a loot overhaul még érdekesebb bármit is találni. Van persze perk ami növeli a luck résznél. Ráadásul akkor a legmókásabb ha fenn van a PA mod csomag is ami eltünteti szinte teljesen a komplett power armorokat a terepről és darabonként kell összeszedni őket :)
  • Kroki105
    Ha nem szeretsz sokat molyolni a településekkel, ez a mod tökéletes: sim settlements ("Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz be weblapcímet a hozzászólásodba!"), úgyhogy nexuson keresd ha nem ismerted.
    Lerakod a ház alapot, a gazdája meg megépíti magának. Van kaja, víz, lakóház, kórház, kereskedő, gyár, addonnal még kerítést is felhúznak. Az adóból meg bejön némi kupak is...
  • joceruza
    Estét mindenkinek!
    Kellene egy kis help. Van ez az AGONY mod. Szép és jó,de valamiért csak idegesít. Hála égnek már a stimpack nem igazán segít az emberen. Különböző sérülésekre különböző gyógymotyó kell. Van valami logika a lootban hogy melyiket hol,merre keressem, vagy esetleg egy kórházban vannak ilyen cuccok? Találok bandagest és bandagest és még egy kis bandagest. Csak ezeket nem igazán tudom használni. Az elején a játéknak sérült végtaggal,-okkal nem sikerül elvánszorogni egy dokihoz. Merre keressem a többi gyógyszert? Kezd nagyon idegesítő lenni.
  • krisztinv
    Sajnos az is nagyon gyenge most már Nekem pld. Ada 2 explosive gun sentry leg full páncél lvl 40 en nincs ami megállítja. Aztán később remélem lesz de a plazma mesterlövész puskával meg a roham gépfegyverrel 2 mp ig tartanak az elitek is. :( Kicsit erős lett ez a full intellect Agility Perception elosztva Elején endurance húzás utána erő amint lehet... pontos is brutálisan sebez erőpáncélon minden fejlesztés ki se kell belőle szállni mert még ott is Fusion Core van ahol nem is sejti az ember. Harmadikat rá se kellett fejlesztenem eddig felesleges.... Amúgy valaki plz mondja meg milyen hotkeyyel lövöm ki ha kifejlesztettem?? Már a Fusion Coret.
  • Zozo0122 #7500
    Már végigtolom így, de a jövőben tuti úgy fogom játszani, hogy mocsok kevés loot legyen. Raidereknél is csak 1-2 narkó, meg full szar CSAK raider páncél, és esetleg pipe fegyverek...Bár így is elégedett vagyok, de ha akarnék nagyon gazdag lehetnék már. Amúgy átlagban csak 5000 kupakom szokott lenni, de ha eladnám a legendary fegyókat meg nekiállnék a termelésnek simán felmennék 100000 fölé...
  • Although
    Low levelen úgy nézet ki a játék hogy annyi mínuszom volt, plusz a nerfelt perkek, hogy még a legyeket is kerültem amik mondjuk elég gáz kategória lettek a hatásos sugárzásos poisonal. bombákat gyűjtöttem bejáratot útvonalon telepítettem őket miközben mentem visszafelé a megnyomorodott ellenfeleket inéztem el és gyűjtöttem a pipe fegyverhez való lőszert most éppen dark brotherhoodos karim van. Ideiglenes el fogja árulni őket ha a automatront legyőzte és átveszi a helyét. Most épp Danse menti az irhám, de már jó kari lézerfegyverrel tudományos 2-es szinten módosítható fegyverrel. Volt jó harc is Épp jöttem ki a Brotherhood előőrs volt rendőrségi épületéből amikor a sarkon megjelent a robot őrjárat pár cseléd egy Assault devil egy sentry. Mint az állat futottam vissza a már megerősödött előőrs fedezékeibe. A robotok meg utánam, az assaultront devilt gyengítettem, hiba volt mert kipécézett és rám rontott. futás fel a hídra majd ugrás de így is kaptam egy ütést ami a hp 2/3-át leszedte. gyorsan stimpak és fedezék Danse már mögöttem, már csak a másik knight él, a light osztag elesett közben robban a teherkocsi ahogy számoltam és a sentry már nem tud mozogni, a devilt meg épp kivégzi az egyetlen túlélő knight. 3 maradtunk a 6-8 fős csapatból. Ez igen :) És persze nagy loot sincs mivel fent az obverhaul :) Edit: Ezért mondom ha jó a sztori jók a karakterek, bárhogy el van baszva a perk stuff meg a háttér azt a modderek javítják. A Survival meg létkérdés volt a Bethtől.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.05. 22:09:41
  • Although
    Mondjuk ha őszinte akarok lenni akkor a Horizont a csúcs jelenleg kb Requiem szint a Falloutba, az az ember embertelen amit csinál, ott aztán nincs kecmec. Amiket mondtam modokat az csak a felét adja vissza. Mondjuk az Agony, loot overhaul, perk rebelance az legalább alapját visszahozza. Egyszer minden survival rajongónak ki kell próbálni. A Settlement része meg agyonver mindent.
  • Although
    Tedd fel az Agonyt is :) És garantált, a függőség. Mivel a parazitákat, a fertőzést, a letargiát más és más gyógyítja. Ráadásul ha törésed van akkor azt stimpak nem gyógyítja. :D ha meg véletlenül van aid kited a használat garantáltan nyílt vérzést friss sérülést okoz amit szintén kezelned kell. :) Nagy móka így a survival szinte mindenhol elszívok egy cigit :)
  • Zozo0122 #7496
    Én ezt a játékot, (meg mást se nagyon) többé nem fogom elindítani survival nélkül :) 1000x jobb úgy :) Isteni, alig várom, hogy további rohadt nehéz tűzharcokba csöppenjek. Lehet, hogy le fogom magamnak limitálni, hogy kirándulásonként max 50 shoti töltény + 100 plazmával indulok útnak...aztán lesz ami lesz. Így is gyakran veszek fel alternatív fegyvereket a gyengébb moboknak, a kutyák/rovarok meg kardot kapnak a fejükbe :)

Marhára tetszik, amikor ritka alkalmakkor, de hívnom kell a flare gunnal a minutemant, mert nagyon megszorítanak...vagy amikor csak úgy élek túl valamit, hogy mocskosul beállok a narkótól :DDD

Bár megjegyzem, legtöbbször az van, hogy mire észrevesznek, a legerősebb ellenfeleknek már szétrobbant a feje egy stealth headshottól. De amikor elszabadul a pokol, és tényleg jó a tűzharc, azt imádom. Amúgy maga a fegyverkezelés, mármint az irányíthatósága, az irányzékok kinézete, a fegyverpontosság és így tovább marha jó szerintem. Jobb, mint sok direkt fps gamenek. A fedezék rendszer is egyszerű és praktikus.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.05. 21:41:05
  • joceruza
    Köszönöm,de ez lehet kicsit meredek lesz. Nem szerném csőfegyóval leélni az életem. Így is esek-kelek. Szokni kel a survivalt még.
    Utoljára szerkesztette: joceruza, 2017.11.05. 21:36:43
  • joceruza
    Hát, armor mod az igazából nem tetszik sok. NCR Ranger és a The Rebel jön be.
    Textúra: Vivid minden cuccát ,illetve pár fegyó retex-et használok. + Vivid weather nagyon bejön.
    Aztán még van pár apró mod ami realizálja a játékot.
  • krisztinv
    Ez a játék... Megcsináltam eddigi legerősebb fegyverem elneveztem The End nek.
    Mellesleg Esküszöm ha Karizma nélkül akarsz kezdeni ezt kell csinálni amit én. Taffington első számú központ. A második számú központ pedig Jó szomszédság. Minden van ami kell és a szállóban lévő ágy melletti íróasztal tökéletesen megjegyez mindent. Jó pár nappal azután is, hogy bepakoltál... Kb. 20k kupaknyi cuccom van benne ugye körülötte egymást érik a küldetések ráadásul van minden ami kell. Szerintem amíg el nem fogy a vízem itt maradok, hoztam 120 at. Bele se merek gondolni ha visszatérek Taffingtonba mennyi vizem lesz. Remélem sikerül polgármesterig kiraknom most már a karizmát. Szép lassan. Jószomszédságból amúgy Gyémántvárosba lehet szaladni inzultus nélkül a másik nagyváros sincs messze szóval most vagyok 41 nyilván gun nut ra raktam először utána megy a 3 csillag a kereskedelemre és bankot robbantok. Az íróasztalból. :)
  • Darun
    Az ingyen loot reményében én is el szoktam, ha van robbanás, az sokat segit, vagy az energiafegyverek lövései. De pl a városban járva, a házak között nem mindig sikerül betájolni az irányt. Annyira meg soha nem voltam rászorulva a cuccokra, hogy fél órát járkáljak körbe-körbe, mig végül ráakadok valami kommon cuccra.
  • krisztinv
    Az általam eddig látott legerősebb ellenfelek 2 db. Brutálisan erős szupermutáns mindegyiknél egy-egy Minigun. Megszórtam őket fedezékből gránáttal mert beállni eléjük öngyilkosság lett volna. Kipróbáltam mert pont Finch farmot ostromolták miután felébredtem. Ez jópofa amúgy, hogy hagy időt odafutni ha betámadnak valamit. Valaki megmondaná Nekem, hogy a szerény 27 "kilós" automata harci gépfegyver nehézfegyver vagy automatafegyver kategóriába tartozik. Mert ha mindkettőbe az túl kemény. Ráadásul védelmet ad ha célzol vele ezért is raktam rá rövid éjszakai távcsövet. Kíváncsi vagyok hogy válik be. Már csak egy csillagos plazma vagy lézer mesterlövész puskára vágyok.
  • Although
    Keres rá a 2017-es Loot patchre is van ami az összes dlc-t is kezeli ehhez. Alapvető változásokat csinál, olyan helyen ahol a játékban gépfegyverekkel támadnak rád, ott már csak csőfegyver van(pipe), 200 év eltelt a gépfegyverek ritkák. És így te se könnyen találsz. Van még egy mod amit használok az egy perk nerf mód ez megoldja, hogy a játékban lv30-50 körül legyél tényleg erős. Így kicsit hasonlít az FNV-re
  • Andule
    egy armor modot probaltam ami tetszik: Eli's armor-t
    ehhez jonnek jol a tovabbiak: ponytail, armor reszek eltuntetese, apro hangulati elem szemuvegekhez es ezek mind mukodnek a Better Settler-el kozosen.
    1 grafikai mod: roads and bridges upg
    en a True Strom-ot hasznalom, nagyon bejon csak kar h nem kifejezetten kompatibilis a Darker Nights-al.
    Settlement modok omlesztve: build limit, 1*1es tombok, egymasra pakolhato tombok1, ept2, homemaker
    ezeken kivul csak az unoff patch, achi engedelyezo, full dialog van aktivalva.
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.11.05. 13:57:23
  • joceruza
    Ezt loot cuccot elolvastam,hát..... Nagyon nem tűnik rossznak. Köszönöm!
  • joceruza
    Köszönöm! Ezeket próbálom is kifelé!
  • Although
    Hasonlóan az interesting npchez. A 3dnpc most is letette névjegyét
    Tales from Commonwealth
    Vannak benne nagyon jó sztorik. És társak is történettel. Audrey kifejezetten szórakoztató lett.
    Egy két oldallal hátrább is raktam be egy kettő quest modot.
    Ez meg sokaknak alap mod. Alapból a világ tele van mindenféle nyersanyaggal. Ez a mod drasztikusan megváltoztatja a lőszerre sokkal jobban vigyázni fogsz és meggondolod mikor támadj meg és kit.
    Falllout 4 loot overhaul
    Ez meg egy kis kiegészítés a survival modhoz ha nem akarsz csalni nagyon és kell még valami az ágyon kívül amivel menteni tudsz. Smokeable szivarok és cigaretta.
    Smokeable autosave
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.11.05. 07:18:50
  • joceruza
    Jó estét mindenkinek!
    Tudnátok adni nekem pár tippet a "kötelező" modokból? Pl.:mint időjárás (vivid-et használom),pipboy map,nem annyira a játéktól elrugaszkodó fegyók és armorok,utitárs,survive bővítő és quest modok. Gondolom selejt,nem működő modokat nem használtok,ezért itt kérek tőletetek tippeket.
    Köszönöm!
  • Andule
    En altalaban elindulok a lovoldozes iranyaba ilyenkor :D
    Nemreg kezdtem el FH-t es a trapperek eloszeretettel lovoldoznek a vakvilagba ... igy legalabb kevesbe feltuno mikor elkezdem ritkitani oket
  • Darun
    Sokat dobnak a játék hangulatán az ilyen random események. A több mint 500 óra alatt nekem is volt részem több ilyenben. De még több olyan volt, ahol csak a lövöldözést hallottam, látni nem láttam semmit. Ilyenkor néha elgondolkozom, hogy mennyi érdekes/vicces jelenetről maradhattam le!?