-
krisztinv #7398 Az egyik legszomorúbb dolog illetve idegesítőbb dolog történt meg velem. Kilépett csak úgy az asztalra a game... Nekiálltam uninstallálgatni mivel szoftverre gyanakszom... Bár a napokban történt egy kis baki igaz már azelőtt is lépett ki.. Bekapcsolom a gépet erre mint az őrült valamelyik ventilátorom nekiáll zúgni. Azonnal előkapta az Asus xtreme g kezelőfelületet és leszabályoztam a kártyát zúg tovább... Akkor már valamiért biztos voltam benne, hogy táp. Ezért leszedtem a gép oldalát és okosan rácsaptam a tápra kettőt hármat. Mert hát onnan jött a zaj, legalábbis én úgy hallottam a vidcsikártya kizárása után. Erre beleakad a kezem a viveokártya első ventijébe a 3 közül. egy propeller le is esett róla hurrá. Driver felrakása után valamiért mekiálta pörgetni az első venitit 100% on. Mivel kizárt, hogy ez garanciális hiba. leragasztottam A mezavarodott ventilátort mert ha valahogy sikerülne szabályoznom a sebességét akkor is mosmát berezonál ugye... Másik két bentilátort pedig fixen beállítottam. Nagyon ritkán láp ki amúgy de ez Survivor be felér egy 200 as vérnyomással. :) Hálistennek pont előtte tértem vissza egy nagyobb útról adával pszochobuffal buffouttal, hogy elbírjam a jobbnál jobb lootokat hazáig. Ha akkor lépett volna ki elsírom magam. Ugyanis a Sentry leg is a csomiba volt amit már nagyon vártam. Most nbekiálltam uninstallálgatni remélve, hogy ez szoftveres gond. Amúgy szinte biztos vagyok benne... Szerintetek milyern óvintézkedéseket kéne tennem, hogy ez minél ritkábban illetve egyáltalán ne foirduljon elő. Vírusirtóval fizetőssel fel vagyok szereleve még vpn pc tune up meg sentijnel is van a gépen mindegyik müsoros a játékkal együtt ami egyébként rezzenéstelenül müködik. Az elméletem, hogy leszedem a legujabb nv drivert meg ezt az asus kontroll tuning progit és rakok helyette MSI burnert meg A gyértó oldalán található drivert...