• krisztinv
    Drop volt ja. :) Nem tettem még a kocka dühre. Annak ellenére, hogy túlélő egész jól boldogul a kari. Max intellecttel cipekedős erő azt hiszem az is 5 vagy 6 pont mellette lévőre raktam hatot meg az agility kapott ennyit kb az elején Intellectet főleg fejlődés és nem kocka düh miatt. tárgyszétbontás alkudozás fegyvermester. nyilván strong back páncélos zárfeltörés hack. Az alkudozás ugy csak töltényvásárlás miatt kellett. Mivel van két nagyon pöpec fegyverem az is esett. Mák... 50% emberek ellen géppuska valamint 25 %-al gyorsabb 10 mm es. ehez egyértelmű a két autómata fejlesztés valamint a jobb lábamat kivéve már mind1ik 51d 2 a fusion core os perkre természetesen közben pedig legelőször felépítettem az endurancet ugye a futás miatt. Hozzá kell tegyem ez már második surviveres karim mert az elsőből inkább csak tapasztalatot merítettem. Talán ő is boldogulna, de ez így nagyon erős. Adával megyek. Amint lehetett megszereztem, pedig beadott egy olyan trükköt a kutyusra, ha kiirta, hogy nem bír többet ujra kellett raknom a nyakörvét és a második kattintásnál már szedte is tovább a cuccot. Jelenleg ragasztóanyag és alumínium parám van úgyhogy bármennyire is sajnálom kell még egy perk az alkura és kell venne diamond citibe ezt a két szállítmányt mivel szó szerint mindenhez kell. Természetesen amint lehet rakom is az erőt tovább az erőt steady aim jó perk amúgy? Mellesleg nagyon élvezem jó lett ez a kari. ugye lassítás drogok és ide oda sprintelve kivégzek mindenkit apt inkább sprintre használom ha több ellenfél van azt imádom a legjobban amikor direkt nem mentek mert megfigyeltem ha ilyen egy órákat alszol bajod lesz tőle betegség leginkább álmatlanság. A tömör gyönyör amikor ilyenkor menedékdomb előtt összefutok egy halálfejel robotokkal és legendary devilekkel spékelt csapatba.. :) Sajnos adát nem lehet otthagyni ha már nekiállt had szóljon.... :) Imádom ezt a gémet. Megkockáztatom csak a mass effect 4 üti bár azt még nem próbáltam de jó pár kellemes órát töltöttem a 3 al. Dishonored kettő is itt csücsül a gépemen meg a maffia. De F4 beszippantott pedig szerintem dishonored jó lett nagyon. Dying Light... De számomra a legjobb az Alien Isolation volt. Csak hát ugye az rövid az-az egy problémája van.. Jó lenne kitalálnának egy Alien Predátoros hasonló cuccot mint az F4 nagyon bele tudnám élni magamat. :))