A valós minimum gépigényre azért kíváncsi leszek, mert ez 99% pontatlan - de kenyérpirítón azért nem fog menni, mint ahogy eddig találgatták sokan. A RAM-ból is gondolom elég lesz a 6 GB, mint általában, ha nem fut valami RAM zabáló alkalmazás mellette. Az ajánlott CPU viszont jócskán gamer bullshit szagú. Főleg azzal az FX-9xxx AMD modellel, amelyet senki sem vesz meg, akinek legalább egyetlen agysejtje van.
ui.: A nyelvtudás témával kapcsolatban... Szerintem aki igazán élvezni szerené a történetet, párbeszédeket és úgy általában mindent a játék világában így az eredeti nyelven, akkor minimum 'erős középfokú' angol tudással álljon neki. Persze 'kibogarászom kit kell lelőni' jellegű alapfokú tudással is el lehet barangolni, csak ugye mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk...persze a szorgos munkával építgetett buhera fegyverekkel leadott lövések eredményeképpen lerobbanó fejek élvezeti értéke akkor is adott. Egyébként én sem értem a 2015-ben angolul nem értő PC gamer kategória hogyan létezhet, én kb. 8-9 évesen szótáraztam mindent a kedvenc PC/PS1 játékaimból, hogy értsem, aztán pár évvel később amint az isiben hivatalosan is tanultam angolt, ötös alá nem adtam, majd később az érettségig hasonlóképpen. Az iskolai órák inkább csak keretbe tettek mindent amit már addig, szórakozva megtanultam, potya ötösök és csillagos ötösök sorozata volt a tantárgy éveken át. Hasonlóan koCZka gamer haveroknak szintén. Persze vannak diplomások is, akik inkább csak papíron tudnak angolul, szóval wait what... :D Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.08. 18:00:53