11630
  • DonPedro22
    Soha nem játszottam még az előző Fallout játékokkal, de amekkora marketinges kampányt csinál a Bethesda szerintem
    beruházok a játékra.
  • Ryder62
    Vannak még képek (háttérnek) ebből a trailerből?
  • Paranoia
    jobb klikk beállítás háttérképnek
  • oneal1
  • Shiwo
    sztem azt már a Shelter topikban kellene megtárgyalni
  • oneal1
    jó ez az új patch, eddig 5s-en néha beakadt a játék, ezt teljesen javították!

ki hogy áll? :)
  • Shiwo
    meg némi bug és wasteland járó dweller maximum is...
  • TDC Geronimo

van benne 20 sec "gameplay". Fejlődés a bezoomolós párbeszédek után :D
  • Although
    Ehhez viszont kell a minimum ha *stabil 30 fps-t akarunk. Megvan mondjuk. De ez már új korszak, ahogy számoltam is. PS4 és az XBOX one elhozta.

Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.15. 20:44:13
  • kissssss
    MMOOAARR!!!!! ups... elnézést.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.15. 19:46:06
  • PiszkosFred
    Ismerve es latva az elmult evek modjait es egyeb grafikai megoldasait a TES/Fallout reszekhez, nincs ketsegem afelol, hogy a video nem egy live acion trailer, hanem a februari modolt PC verziobol egy kis sneak peak :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 19:01:27
  • Paranoia
    Szép kis renderelt videó,hatásos.
    Nem bánnám ha a játékba is szorítanának helyet pár hasonló átvezetőnek.
  • sata75
    very easyn tolta, a kutymorgó meg imba...
    Utoljára szerkesztette: sata75, 2015.10.15. 17:39:24
  • broman191
    3 szupermutáns felé tartani azzal a fegyverrel hirtelen nem tudom hogy bátor-e vagy botor...
  • oneal1
    még!!! :D
  • haxoror
  • Paranoia
    Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. Video Series - Agility
  • Paranoia
    ma holnap jön egy agility videó,aztán jövő7en egy luck és véleményem szerint beindul

• Evoluti0N
    Gondolom, hogy a Special videósorozat után beindul majd teljes gőzzel a videóáradat.
  • oneal1
    lassan már jöhetne azért valami kép meg videóanyag...
    szerintem a vevők szemében ez inkább kétségre ad okot, mint sem arra, hogy majd kapásból megvegyék.

vagy tévedek? :D
  • oneal1
    az úgy a tuti! :)

azért elég erős a gépem, szóval annyira azért nem aggódom, csak nagyon reménykedem :D
  • Paranoia
    valami butítás biztosan lesz... nem is éltem magam bele a screenshotokba.reménykedem,h nem lesz hányingerem,a vaultból kilépve.
  • karajjj
    Kivéve, ha ps-re visszábbvesznek, mint a battlefront demonál... :D
  • Paranoia
    so hyped to...

(én ps4en fogok vele játszani,uh aggódnom nem kell)
  • oneal1
    érdekes a játék estében ez a gépigény dolog!

a videókat nézve nem kéne szerintem ennyire erősnek lennie a követelményeknek, na de majd meglátjuk :)

azért remélem, hogy el fog futni maxon, mert iszonyat módon rá vagyok pörögve!! :)
  • Sheltem
    A 660ti karcsú lesz ahhoz...:)
  • karajjj
    Átmehetek majd megnézni, hogy milyen full grafikán a játék? :D
  • Sheltem
    Na én rendeltem még 6gb ramot így ezzel várom a Fallout 4et:

i7 920&3.6ghz, 660ti, 12gb ram.

Persze nem csak a Fallout 4 miatt vettem a ramot, már nagyon ideje volt(pl battlefronthoz is 8gb a minimum de szerintem jövőre a doom4 nél is esélyes).
    Ennyit voltam hajlandó bővíteni a szent cél érdekében :)
    Vga csere ráér úgy érzem.
  • PiszkosFred
    CDG mostansag kuldi a maileket, hogy lehet tenylegesen megrendelni a dobozos 11.10-es elso szallitmany darabjait, aki esetleg onnan veszi meg es nem echte digitalisan, az lesse majd az elorendeleshez hasznalt mail fiokjat, meg mielott...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.13. 20:06:02
  • haxoror
    simán menni fog rajta
  • karajjj
    _AS:DF_AS:DF_ASDdasdfsd
  • bfbc2
    valószinüleg mikor ledz már kész a magyarítás miatt besértődött hobbifordítók háborognak ?miért talán tilos vagy bűn bazmeg ha magyar nyelven akarok játszani?háteztisztaviccxd
  • Myselor
    ne izgulj nevetséges a gépigény .szerintem nem lesz ekkora az ilyen kinézethez
  • Sheltem
    Pff :( Reménykedtem, hogy a 6gb ramommal elindul.
  • bfbc2
    honnan tudjam, reménykedik az ember, azt lehet nem?
  • oneal1
    na ez most beütött!!! :DDDDDD
  • SötétBarom
    Az ajánlott gépigény alapján elképzelhetőnek tartom, hogy az egyik főküldetésben majd videot kell tömöríteni. ;D
  • broman191
    A valós minimum gépigényre azért kíváncsi leszek, mert ez 99% pontatlan - de kenyérpirítón azért nem fog menni, mint ahogy eddig találgatták sokan. A RAM-ból is gondolom elég lesz a 6 GB, mint általában, ha nem fut valami RAM zabáló alkalmazás mellette. Az ajánlott CPU viszont jócskán gamer bullshit szagú. Főleg azzal az FX-9xxx AMD modellel, amelyet senki sem vesz meg, akinek legalább egyetlen agysejtje van.

ui.: A nyelvtudás témával kapcsolatban... Szerintem aki igazán élvezni szerené a történetet, párbeszédeket és úgy általában mindent a játék világában így az eredeti nyelven, akkor minimum 'erős középfokú' angol tudással álljon neki. Persze 'kibogarászom kit kell lelőni' jellegű alapfokú tudással is el lehet barangolni, csak ugye mintha nem is ugyanazzal a játékkal játszanánk...persze a szorgos munkával építgetett buhera fegyverekkel leadott lövések eredményeképpen lerobbanó fejek élvezeti értéke akkor is adott. Egyébként én sem értem a 2015-ben angolul nem értő PC gamer kategória hogyan létezhet, én kb. 8-9 évesen szótáraztam mindent a kedvenc PC/PS1 játékaimból, hogy értsem, aztán pár évvel később amint az isiben hivatalosan is tanultam angolt, ötös alá nem adtam, majd később az érettségig hasonlóképpen. Az iskolai órák inkább csak keretbe tettek mindent amit már addig, szórakozva megtanultam, potya ötösök és csillagos ötösök sorozata volt a tantárgy éveken át. Hasonlóan koCZka gamer haveroknak szintén. Persze vannak diplomások is, akik inkább csak papíron tudnak angolul, szóval wait what... :D
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.08. 18:00:53
  • Ryder62
    PC Systems Requirements (Requires Internet Connection and Free Steam Account to Activate)

Minimum
    Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
    Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
    8 GB RAM
    30 GB free HDD space
    NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent

Recommended
    Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
    Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
    8 GB RAM
    30 GB free HDD space
    NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent