-
Malachit #7120 LVL100-at elrérve egyre jobban tapasztalom, hogy valahogy a mobok HP-ja túlnő a kiosztott sebzésemen. Már mindent kitoltam a sebzés növelésre, de így is 1,5 tár kell tesla-ból egy átlagos mobba is a szigeten.
A sziget amúgy végre kihívás, meg egy nagy bughalmaz is. Tegnap áthajóztam, erre konstans rad fogadott mindenhol. Nem, nem a ködre gondolok, hanem csak úgy 1RAD mindenhol. Ha fog gyűjtő mellé álltam, ha bementem egy zárt házba, ott is. Vissza kellett töltenem az ágyat, ami persze Hangman-ban volt, ebből kifolyólag újabb 10+ perc radioaktív vágta CW-n át.
A kikötő melletti szigetet kipimpeltem eléggé. Még közvilágítás is van a sziget nagy részén, de lakók nem akarnak jönni. Csak 6 főn stagnál a létszám, pedig minden boltfajtát és egyéb szórakozási lehetőséget leraktam nekik, csak nincs aki működtesse. toborzó rádió aktív.
Ugyan csak tegnap a szigetecskén kaptam egy vadállat támadást. Bekrepáltak a füstszűrők és jöttek a csordák. Vagy 15+ állat randalírozott a szigeten. Mind 100+-os volt legendary-kal vegyítve. XP-ben jó volt lecsapni őket, csak épp 3x kellett visszatöltenem az állást az ágytól, mert 1x valami 1 hitelt full HP-ról, 1x valamelyik kedves lakos ellopta a spenótos PA-mat úgy, hogy CORE se volt benne (Amit nem tudom, hogy csinált, biztos Popeyenek képzelte magát), 1x meg konkrétan kifagyott a játék, amit az utóbbi időben szeret csinálgatni, mióta átjöttem FH-ba. CW-ben 90+-ig ha 2x fagyott a game.
A hülye köddel amúgy mit csináltok a szigeten, mert elég körülményes kerülgetni. PA-t alapból nem használom, csak ha megtetszik egy, azt hazaviszem. A páncélzattal és a skillekkel meg csak 80-at tudtam kirakni, ami elég karcsú azon a környéken.
Páncélról jut eszembe, hogy lehetett kapni egy egész jó fejest a kikötői árusnál, amit megvettem, de elég nehéz 14+ kiló. Valamiért nem lehet moddolni. Nem jelenik meg a munkapadi listában. Valaki tud rá megoldást (hiba lenne?).