harras25#7103
Egyszer próbáltam konzolt használni nem jött össze, lehet survivalban az sincs.
Tegnap talán végére értem a NW lényegi részének, erősen nehezítette hogy az Erőmű környékén nem volt ágy. És le a kalappal az előtt aki ezt survivalban mentés és PA nélkül frontális támadással megcsinálja. A Legendary Packok tizedmásodperc alatt kicsináltak, volt hogy benn volt a Jet, alig volt neki élete, de láttam hogy lassítva is gyorsan kibújt Nisha hóna alatt és egyszer lőtt rám, csak egyszer... és tudtam hogy lassítva halok meg...Normál sebességen meg... Marine szerelésben 1185-ös HP-val esélyem se volt, fénysebességgel ugrottak elém és kampec volt nekem. Vagy Nishának vagy Mags Blacknek. Ú'hogy PA-t húztam meg elmentem Caitért, közelharcos, golyófogónak jó volt. Aztán elszaladgáltam Dry Gulchba aludni harc közben, de közben volt hogy addig ezek lenyúlták a PA-mat és eltűntek (utána már kivettem a FC-t). Nem is tudom kivel harcoltak, mert csak eltűntek de nem öltek meg senkit... de nélkülük jobb volt, mert tudtam lopakodni, a 10 mm-es csendes gyilkos mindenkivel végzett. Meg így nem haltak meg Nisháék. A tetőn találkoztam össze megint a szövetségeseimmel ott mondjuk hasznosak voltak, Masont alaposan legyengítették mire felértem. Csak a többi ellenséget átrepülték ?
Még megnézem, hogy az Insitute és a NW ad-e mást is innentől mint ismétlődő egy kaptafás küldiket (pl mi az a hátborzongató csapkodás az Institute-ben ?) aztán kicsit leteszem a lantot a karaktert meg végleg level 95-ön. Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.03.13. 09:32:30