• Malachit
    Minap kaptam egy riasztást 88-ból, hogy támadás van. Mivel Jamaica-ban voltam, gondoltam átnézek + még ott semmi se volt kiépítve, csak az alap 3 telepes és mikrózott főnök. Zónaváltáskor eléggé meglepetésként ugrott a nyakamba a 6 szuper mutáns és a kutyájuk közvetlen az alagút bejáratánál. Egy ideig bírtam, de aztán szétkaptak. Volt köztük Overlord-tól kezdve minden nyalánkság.

Ez a tény kicsit felbosszantott, így rágyúrva visszamentem. Ekkor meg kifagyott a játék, pár 100 óra óta először. Ekkor már nagyon morci voltam

Újra kezdve lefőztem minden buffot adó kaját és egyebet amit Jamaica-ban találtam összehordva, majd visszamentem megint. Belépve betöltéskor az első mutáns hangnál tab, majd elkezdtem buffolni. Annyira sikeres lett, hogy több mint 4 oldalnyi lett a buff lista. Az összes hülyét kékké teslaz-tam mérgemben úgy, hogy a HP-m meg se rezdült, pedig kaptam arcba mini gunt, szuper kalapácsot a hátamba, rohamfegyvert a hasamba és kutyát a lábamra, Ada-tól meg SZÍJJÁ GÁZT az orromba

Stat és Bufflistáról majd este dobok képeket :)