ntex#7076
Lehet ezt configolni, spawn sűrűségétől át a mennyiségén keresztül isten tudja miket. Én is csak azért raktam be mert olvastam hogy patrolokat lehet beállítani tehát nem csak lerakja az enemyket és ott várnak mint vanillában nagyrészt, hanem akár nagy távolságokon keresztül mászkálnak. Így kb. sosem tudhatod mikor hol kibe botlasz bele, ellenben a vanillában ahol egy idő után nagyjából kiismerhető volt hogy hol számíthatsz kb. ellenségre. Életet visz a Commonwealth-be azt lehet mondani. Spawnt lejjebb veszem és jó lesz ez.
#7071 : Szeretem a kihívást, de sztem itt kissé túllőttek a célon. A Very High nehézség után ez már túl nagy ugrás hogy le egy hitelnek a rákba :) És még ezen felül a rendszeres mentés lehetőségét is elveszik. Ráadásul te ugyanúgy nem tudsz egy hitelni alapból, mert te csak 1,5x -es dmg buffot kapsz és arra jön a passzív ami kitolja kettőre, persze amit el is veszítesz minden alvással. Jobb lett volna szvsz egy dinamikus fejlődési rendszer, aminél tartják veled a lépést az enemyk és nem nősz túl rajtuk idővel, így mindig lenne kihívás a játékban és nem az van mint pl. nálam volt hogy 50-60 szint környékén már a deathclawokat is 2-3 lövéssel leterítem.
#7073 : Nem tudom használod e a Beantown Interior Project-et, már ennek sem javasolt a használata állítólag, mert Boston környékén játszhatatlan lesz tőle a játék a rengeteg clutter item miatt amit egyben kell renderelni az engine-nek. Nem véletlen zárta le a házak nagy részét a Bethesda gondolom :) Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.03. 12:18:47