-
ntex #7069 Csak kezdtem egy teljesen újat Survival fokozaton, pár modot is feldobtam, ezek vannak most fent:
- Armorsmith Extended (Weaponsmith kimaradt végül mert túl macerásnak tűnt hogy 200 másik dolgot is le kell hozzá tölteni meg F3-ban is volt egy hasonló nagy weapon pack ha jól emlékszem, de az tele volt kritikán aluli minőségű fegyverrel és el is cseszte a balanszot rendesen)
- Immersive Scrapping
- Scrap Everything
- Darker Nights
- Full Dialog Interface
- Pip-boy Flashlight
- Vivid Weathers
- Immersive Vendors
- Wearable Backpacks & Pouches
- War of the Commonwealth
- Xans Immersive Ammo Crafting
- DEF_UI + Valdacil's Item Sorter
- Unofficial F4 Patch
- Survival Options (csak annyit módosítottam vele hogy x2-re raktam az okozott és kapott sebzéseket + legyen mentésre lehetőségem, később leírom miért)
Ezeken felül pár textúra mod (Vivid packok, Fusion Core (sötétben világítós), Chem Redux, kék duct tape, Ammo Retexture, Realistic Pre-War Money
Megnéztem az első 1100 modot nexuson, ezeket találtam érdemesnek feltenni, egyszerűen nem is éreztem szükségét többnek, elég jó a játék így is sztem.
Survivalon kijöttem a vaultból (War of the Commonwealth-ben nem állítgattam semmit, hagytam úgy ahogy alapból beállította) rögtön csipogást hallok, hátrafordulok, vagy 5-6 mole rat slattyog előttem pár méterre, aknás is volt közöttük. Gyorsan lelövöldöztem őket. Megyek le Sanctuary fele az úton, jobbra a folyónál a parton 2 szupermutáns a két őrkutyájával épp felém masíroznak, észre is vettek, egy találattól feküdtem. :DDD A kutyák is ugyanúgy egy hitelnek. Hát érdekes lesz így játszani, viszont el se tudnám képzelni ezek alapján hogy mentés lehetőség nélkül játszak, nekem nem lenne ehhez türelmem :D Így is Codsworthra kellett húznom őket pár sikertelen probálkozás után Sanctuaryba végül, hogy le tudjam őket lőni :D "Oh. Its really you..." mondom jajaja én, csak segíts már leszedni ezeket itt rólam :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.03.03. 02:47:23