• Malachit
    Legerősebb a GAUSS puska. Felpimpelve ált 1 találatból öl és robbant cafatokra. Távolra azt használom. Közelre csoportok ellen meg a TESLA a preferált puska a terület sebzése és a láncvillám hatás miatt (ha közel vannak az ellenfelek egymáshoz, az elsőt meglőve a villám továbbugrik mindegyikre, amelyik a közelségi feltételnek megfelel). Igaz 88-on sima CW-ben is már futok nem egyszer olyan ellenfélbe aki a GAUST is csak nyeli mint a kacsa a nokedlit (Legendari Super Mutant Overlord pl :D ).

Survivalon játszom. Nincs gyors mentés. Nincs PA (2x használtam csak eddig, a történet elején, mikor adja a DC-hez /ez se kötelező persze/ és a Mechanist végén, de belegondolva az is meglett volna nélküle lehet). Droghasználat nagyon ritka. Skill sincs meg rá. AP-hoz még colát se iszok, helyette a regen skill van kitolva (action boy) és kaját eszek. Azért nem vagyok annyira elborulva, hogy MIB-ezzek, alap legendary páncélokat felvettem amiket találtam és fel is fejlesztettem mindet.

Tegnap futás közben egy híd közepén full HP-ról meghaltam úgy, hogy semmi ellen nem volt a közelemben. Gondolom valami bug volt. Örültem, hogy csak 3 perce keltem BH-ban az ágyból. Utánna fél óra rohangálás volt Slog - BH - Slog - BH - GNBH. Eladtam 1 tonna kacatnak való fegyvert alapanyagra.

Mentatból csak az eladásnál az árjavítót tolom. Stimpak használat azért nállam megengedett, nem csak kajából gyógyulok :) A karakter Sniperre van beállítva.