harras25#7046
De észre fogod venni, mert nem úgy fogsz játszani az ötödik kudarc után. Sűrűn fogsz kikerülni harcokat vagy elfutni csata közben és nem fogod sajnálni a drogot a többi aid-ot és a lőszert sem életveszélyben, nem fogsz tartalékolni. Mert IRL sem tennéd ha egy Supermutant Overlord röhögve jönne feléd. Hanem mindent beleadsz miközben a pulzusod 180, az adrenalinod az egekben, és a végén lehet hogy a sok ellőtt skúró és használt aid ellenére: elfutsz. És mikor mentesz nem leszel magadra mérges, hanem a leírhatatlan érzés hogy ezt is túlélted. De van amikor meg tudod hogy nem éled túl, az is egy egyedi érzés. A legegyedibb meg mikor kiderül: mégis. Level 30-Level 60-ig tán egyszer se haltam meg, pedig öltönyben nyomultam pisztolyokkal. A DLC-kben már igen, ott volt hogy beszoptam....De az is egyed érzés mikor egy gödörbe belezuhanok egy Deathlclaw nyakába, konkrét halálfélelmemmel kaparom a gödör peremét hogy kijussak, de azt hiszem nem fog sikerülni. Aztán mégis, igaz azért mert a barátnőm feláldozta magát mert utánam ugrott és helyettem harcolt míg valahogy kikecmeregtem. Ez is egy érzés hogy ott hagytam a szarban és egy darabig nem látom. Olyan... survivalos.. én túléltem ez a lényeg. Nincs visszatöltés hogy megmentsem, ez van. Túléltem és megyek tovább. Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.02.27. 10:16:27