ntex#7025
No. Mivel úgy állok hogy level 60 körül már very high nehézségen sincs kihívás a játékban igazán (gyakorlatilag berontok akárhova és szétlövök mindent nagyobb gond nélkül és így kezdett már kicsit elmenni a kedvem tőle), úgy döntöttem félbehagyom a játékot és kezdek egy újat survival fokozaton. Ide viszont már fel szeretnék tenni pár modot még pluszba. Armorsmith és Weaponsmith modokra gondoltam első körben hogy kicsit változatosabb legyen a található tárgyak felhozatala, de elég bonyolultnak tűnik utóbbi telepítése mert ahogy láttam kell hozzá vagy öt féle workframe mod, és nem tudom azokon belül miket kell telepíteni. Továbbá szeretnék azért Survival-on nem kimondottan szenvedni, így valami értelmesebb mod jó lenne amivel testre tudok szabni bizonyos dolgokat a survival feature-jein belül pl. és legyen legalább quicksave, mert hamar elvenné a kedvem az ha állandóan rollbackem lenne a játékban mert meghalok épp egy bokor mögül kiugró mutáns miatt háromnegyed órányi bóklászás után. Pár mod ajánlás / ötlet jöhet Survival-hoz ebből kifolyólag. Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.25. 15:44:05