-
harras25 #7016 Nuka World
Volt kemény survival érzés megint.
Grand tour, már csak a palackozót kéne kipucolni, de egy ajtó mögé nem lehet bejutni mert kevés az áram. Külső rész meg volt, bár Cait felkúrt agyilag mondtam hogy akkor menj és üsd szét a Nuka Mirelurk Queent a buzgoányoddal, mondta OK, de nem ment, annyira nem hülye... mindegy szóval Interior secure, de nem lehet bejutni a főszörnyhöz. Netes segítség: vissza kell kapcsolni egész Nuka-Worldben az áramot az erőműben. Messze van, jó megyek. Útközben egy magaslest elfoglalunk Gunnerektől egy Operátor csapattal, van is egy fekhely menteni. Megyünk tovább.... simán eljutunk az erőműbe, egy rahedli ghoul, a dagadt fajták is. Jó sokáig tart mire mindet leszedjük (ez ugye survival, nincs rambo, nem kockáztatjuk az életünket). Legalább találok egy teljes pool felszerelést, majd hazaviszem valamelyik falumba. Na de a végén megint egy ajtó. Ehhez kulcs kell. Nincs. Mögötte a főkapcsoló.
Na nézem a helpeket a neten, hát ehhez egy másik küldetés kell. Ami még nincs meg. A Grand tour meg enélkül nem befejezhető, Mi van: ????
Na jó vissza út. És ugye vigyázok az életemre, régen volt mentés. Ahogy kilépünk az Erőműből egy csapat Yaoui. Na elő az Alien fegyvert, régóta tartogatom nagy ellenségek ellen de most kell. Leszedjünk. Indulás vissza. Deathclaw Matriarch. Meég jó hogy 37 jetet csináltam. Meg van ez is, hátulról ugrik a Deathclaw Alpha Male, akkor fülest kapok hogy majdnem leesett a fejem. Jetek be, kalasnyikov elő, meghalt ez is. indulok tovább. Megint minden féle színű Yaouik. Ezek ideúton hol voltak ? Jetek be, vesém már porzik, majdnem minden lőszert ellövök futok el megint nem is emlékszem miféle mutáns szörny falkába, azok elől elfutottam egy másik fajta karjaiba. na hálisten egymásnak esnek, lépek le. Hol volt ez a sok őslakos odaúton ? Pont kikerültem őket ?De közel már a magas les. Erre kafferbrahminok, ezek szelídek... ja nem, ezek seggbedöftek. Ezeknek mi a bajuk velem ? Itt már futok a PA-ban (tiszta véletlen hogy van rajtam, az Erőműben találtam), pont leszarom hogy leszívja Core-okat a sprint. Nekem menteni KELL. Oda érek a magasleshez. Hat fő Supermutant Overlord meg Megamaster, mind minigunnal. Valamire lőnek de ahogy rájuk bámulok, hogy bakker ilyen nincs, mind a hat rám fordul a minigunnal és lőni kezdenek pattognak rólam a golyók. Más esetben elkenném a szájukat, de ugye két szintet léptem level 90-en az utolsó save óta, én élni akarok, ezer ölésem menne a levesbe ha meghalok. Esélytelen hogy a magaslesen mentsek játékállást, meg se próbálom (survival csalás nélkül: nem szabad hibázni, ami veszélyes azt nem csinálom). Ugrálok le a sziklákról, Cait nem is tudom hol van, már a Deathclawoknál lemaradt. Nála vannak a Core-ok és ha meghal Commonwealthig repül vissza de leszarom, ahogy zuhanok le Bamm aztán meigint Bamm... csak jussak le a sziklákról... lenn mocsári sáskák a legrosszabb ellenség. El akarok futni de bekerítenek.... utolsó tár lőszereket is ellövöm, Med-x is elfogy, még jó hogy Jet van bőven, de valszeg 0% víz maradt a testemben... na végre, eljutok a már secured területre, séta... zzzzzzz.... repülő rovarok... futás a PA-ban, hátra se nézek... végül eljutottam egy matracig, mindjárt kettőt is aludtam, save... aztán IRL kimentem a kertbe egy viszki vel meg cigivel (pedig nem dohányzom) friss levegőt szívni, ez gecikemény 40 perc volt... de az érzés hogy túléltem megfizethetetlen... ja és Cait mellettem ébredt, ez hogy a tökömbe élte túl a vissza utat ?
Viszont a küldetés hurok még meg van, nem tudom a Grand Tournak a Bottlingos részét megcsinálni. Kell az áram. Azt meg máshol kéne bekapcsolni. De ahhoz kulcs kell ahhoz meg egy olyan küldi amit nem ismerek.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.02.24. 09:03:58