• Sunsetjoy
    Én a Vaultnál szimplán a hülye prototípusokhoz leraktam normál generátort a fő csarnokba, hozzá a terminál, aztán ennyi. Semmi akadályozás, semmi nyűg. Mondjuk azóta már a lenti víztisztító monstrum melletti nukleáris-generátorokat felvezettem némi vezetékkel (falakon és oszlopokon) a fő csarnokba. Én szeretek szüttyögni vele, hogy már kétszer végigvittem az alapjátékot, most feljebb vittem a nehézséget (az is csak az első 10-12 szintig szívatós).

Vicces volt, hogy ahogy tisztítja az ember a járatokat, és egy-egy bontás után ott vannak az ellenfelek. Na erre bevetettem, hogy a nyílás elég lerakok 4-5 gépágyút. Ott lenn a játéktér déli részén már ilyenkor inkább Mk V. szintűeket rak le, amik gyújtólövedéket lőnek...
    Az alfa szuper anyámkínja halálkarom 5 ilyen gépágyú tüzét 3 méterről egyszerre bekapva... 6-7 másodperc alatt ropogósra és lyukacsosra sült, kampec :) Aztán ha végeztek a munkával, felszedem őket tárolással, máshol le tudom őket rakni :)

Meg kipróbáltam már a gépgyártást (az a contraptions dlc). Leraktam egy lőszergyártót, egy tárolót, egy rövid szállítószalagot. Aztán 9 ólom, 2 trágya és 7 réz (kb.) beadagolásából csinált a gép 80 db .308-as lövedéket :D