• Darun
    Én a PA-kat egyszerűen felállitottam egy sorban a Castle déli bejáratánál, meg csináltam egy PAS-t azt csókolom. Gondolkodtam rajta én is, hogy összedobok egy kollekciót mindenféle variációban, de ahogy gyártottam a páncélokat, kiderült hogy sok nem passzol a játék stilusomhoz igy azokat teljesen felesleges lenne, másrészt annyira nem is találtam nagy flash-nak, hogy legyártsak több tucat páncélt csak azért hogy legyen, aztán meg úgy is csak egyet használok. Sőt! Igazából alig volt rajtam PA. Asszem Cait-re adtam egyet legutóbb, de amikor átmentem vele NW-be, majd visszatértünk, eltűnt róla a páncél, szóval .I...

A kérdésem igazából arra vonatkozott volna, hogy maga az épület mennyi idő volt, mert én a a falvaimat is úgy oldottam meg, hogy:
    -alapozás (beton)
    -kész nagy faház
    -hálózsák
    És ennyi. Húztam nekik kis veteményest, ledobtam 5-6 "polcot" hogy farmolják a nyersanyagot, valami komolyabb vizvételi lehetőséget és kb ennyi. A kastélyban volt robot műhelyem, meg PAS, meg a kezdő falut raktam tele kereskedő bódékkal és részemről ennyi is volt az épitkezés. A Vault is... hááát... jó, a szemetet elbontottam mindenhol, de épiteni csak a kisérleti vackokat épitettem meg, attól is égnek állt a hajam hogy hogy oldjam meg, hogy legyen összeköttetés a reaktorral és az emberek is hozzáférjenek, meg egymást se akadályozzák. Nekem bőven elég volt hogy anno a F3-ban egyben lehetett venni lakás belső skint, én ennyire aprólékosan nem akartam bohóckodni az épitéssel meg dekorral. Mondjuk ez a "garázs" amit összedobtál pofásan néz ki, ezért is kérdeztem hogy mennyi idő volt. Bár nem hinném hogy én nekiállnék, még akkor se ha 5 perc elég lenne.