Malachit#6939
Hétvégén mászkáltam tovább. Elmentem V88-ig és belekezdtem. A hely az építkezők mekkája. Elborultan nagy. Amúgy jól megszívatott, mert a szobabiciklis feladatnál a hülye gyerek beragadt és istennek sem akart tekerni :/ Vagy 1 órát kellett pakolgatnom neki a bicajt, hogy méltóztasson ráseggelni.
A bejáratnál lévő raiderek meg lecsaptak 3x is. Valami elborult sebzést osztanak, pedig egész jól vagyok páncélozva PA nélkül is. A sugárzás miatt meg gondoltam elmegyek a radpáncélért, de végül csak letudtam nélküle. Úgy tűnik, hogy mindenképp le kell majd raknom egy fürdőt a bejáratnál és bent is a sugárzó területek miatt :/
Az építési terület mérete miatt gondolom tonnányi alapanyag is kelleni fog amit nem tudom honnan szedek majd össze így elsőre.
Találkoztam a 200 éves beszélő hűtővel is. Elsőre belekezdtem, de utána vissza töltöttem, mert nem volt kedvem azzal is szórakozni.
Jamajica is szívatott vagy fél órát. Mivel kellett egy bázis délen, ideálisnak tűnt a déli területek relatíve közepére (még 88 előtt volt). Lecsaptam minden rám támadó zombit és mellékbe megcsináltam az oda tartozó küldetést. Erre mindig azt írta, hogy van ellenség a közelben, takarítsak ki. Hiába néztem meg 3-4x minden helyet semmi. Kínomban utána olvastam kicsit és valaki azt írta, hogy felgyújtott valami benzint, majd felrobbantott egy kocsit és így kinyírt 40 zombit amik a föld alatt voltak beragadva. Mondom csodás 40 zombi azért húzós lesz. A megadott benzintócsát felgyújtottam, de nem történt semmi sem. Így mérgemben végigmentem a település valamennyi járművén és felrobbantgattam őket, minek hatására 5 zombi előbújt alóluk és végül lehetett építeni. :)