• ntex
    Azért még unofficial patch után is maradt bug a játékban, kettő volt eddig ami súlyosabb:

Covenant-ba volt egy Minuteman-es küldi asszem "Defend Covenant", kiírtottam a támadókat de Jacob akinél le kellett volna adni mindig ugyanazt a mondatot hajtogatta Dan-ről és nem volt lehetőség a leadásra. VATS-ban valamiért pirosak a lakók meg Jacob is mintha ellenségek lennének, kivéve a macskát és a dokit. Érdekes hogy a város falán lévő turreteket nem számolja hozzá a város védelmi értékéhez a játék.

A másik hogy elértem a Rook Family House-hoz, illetve előtte volt valami misc küldetésem az egyik épületben de hallottam lövöldözést a közelben mielőtt beléptem az épületbe. Utána felmentem ahhoz a házhoz de csak 2 halott mirelurkot találtam ott, pár turretet amik számítógépre voltak kötve, meg egy bezárt pincét amit csak kulccsal lehet kinyitni. Uánaolvastam hogy hol lehet a kulcsot megszerezni de elvileg egy eventnek kéne itt lennie a megérkezéskor (úgy látszik volt is csak lemaradtam róla) és Barney adna egy küldit a mirelurkok miatt hogy aktiváljam a géppuska tornyokat és utána beengedne a pincébe. Viszont Barney sehol nincs az ég világon, a holttestét se találtam meg (volt aki csak a hulláját találta ott). Pedig a pincében elvileg van egy unique fegyver meg egy magazin is és nem lehet bejutni csak vele. Próbáltam bespawnolni az NPC-t de csak áll mint egy birka és nem lehet vele beszélni sem. Asszem ezt bebuktam akkor...

Ezek a Children of Atom-osok kellenek valamire? Engem megtámadtak a világítótoronynál így kiírtottam őket, később találtam egy tavat is a közelben ahol szintén ezek voltak, őket is kiírtottam. Nem egyszerűek, hazmat suit nélkül pikk pakk megesznek a sugárzást lövő fegyvereikkel, mondjuk párszor már a hajamat téptem a nuka gránátjaiktól is, elfutni se tudtam a hatótávjukból sose.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.30. 13:03:59