Malachit#6903
Erődöt tudtam és a szigetet is. A többi lehetséges settlerment hely, ami nem nyitott alapból arra voltam kíváncsi. (pl. nincs ott semmi, csak a munkapad meg csak pár bogár és ha takarítasz akkor Ada nyammog, hogy ha meg van a kapcsoló akkor lehet építeni oda, de persze azt nem leli az ember)
Tegnap volt pár órám és a radőrültek világító tornyától indulva a tengerkutató állomással bezárólag felfedeztem, leöltem, kiporszívóztam mindent. Beszereztem dísznek egy T51-es PA-t Slogba, de majd átviszem Hangman-be a másik mellé és átszerelem Rad-osra. Jól fog mutatni a másik semmire nem használt mellett :) Mászkálás közben összefutottam a kutyaárussal is. Mivel egy ruhaváltással 11-es karizmát tudok pattintani, most sikerült simán megvennem a kutyust. Vétel után elküldtem Sanctuary-ba haverkodni és tovább zörögtem az egyre bosszantóbban viselkedő Ada-val...
Jellemzően, ha leölöm a célpontját és az volt az utolsó ellenség a közelben, akkor kapok tőle egy pszi fejlövést, vagy valami mást ajándékba. Vígan lövi rám a rakétákat és a gránátokat ha ellenség van a közelemben, nem foglalkozva azzal, hogy abba én is beledögölhetek. Lassan veszélyesebb lesz rám nézve mint az ellenfelek. Lehet átszerelem közelharcira, mert idegbajt kapok tőle. Egyedüli előnye továbbra is a hatalmas teherbírás. :/ Ezeket a hibákat simán ki lehetett volna küszöbölni egy kis plusz programozással.
Ma, ha lesz időm benézek vízi városba a kalózkapitányhoz a puskájáért :)