Malachit#6893
Én a low weapont felraktam, de valamiért nem aktiválódik :/
Feldobtam még a textúra 2/4K-t is, szebb lett és nem akadozik. (Vivid Fallout - Landscapes - Textures in HD - ORIGINAL SIZE - LOWER RESOLUTION)
Felment a realistic road's, de nem változott semmi sem (gondolom ez se működik valamiért). Csak sötétebbnek kéne lennie az aszfaltnak tőle.
A True Storms - Wasteland Edition-t (sokat dobott a hangulaton és ha van kedve az embernek még állítgathat is rajta)
Végül felment az (Achievements), ami a modok mellett is engedi állítólag az acsik működését. (mert egy true storm és pár játék minőségét javító mod miatt miatt nehogy már bukjam azokat is. :/ )
Az unofi patch nem került fel, mert nem olvastam még utána miket javít.
Tegnap mászkáltam kicsit + csináltam egy maratont. Ez azt jelentette, hogy futottam egy Slog-Bunker-Good-Hangman-Slog kört szemét eladása és lőszer utánpótlás miatt. Ezt követően a tengerparti világító toronyból kiebrudaltam a rossz arcú lakókat.
Ada amúgy egy csomó helyen mondja, hogy ha valamit vissza kapcsolnánk, akkor lehetne settlermentet csinálni oda, látom is a munkapadokat több esetben, de nem aktívak. A Minute Man szállal válnának esetleg aktívvá??