• harras25
    Velem is előfordult tegnap 2x hogy meghaltam mióta páncél és companion nélkül öltönyben rohangálok csalásmentes survivalon (nincs kvikk), de legalább gyorsan el tudok futni. És így megint izgalmas, elég egyet bekapni közelről és vége, kezdhetem az utolsó ágytól újra de jó úgy játszani hogy féltem az életem, egész más így játszani, sajnálom hogy nem hiszik el a többiek mennyire más és mennyire izgalmasabb minden rezdülésre oda figyelni és tényleg menekülni a halál elől.

Meg egyszer kiszállt a gamma (nagyon ritka) és szerintem a köcsög Steam csinálta mert ilyenkor mindig újraindítás előtt vad frissítésekbe kezd. Tényleg offline-ba fogok játszani, mert azért rosszul esett, hogy egy élettel sikerült fekete öltönyben kitakarítanom a Gunners Plazat, volt sok kemény arc ott, erre a legvégén összeomlik nekem.

FH-t befejeztem, jó kis falvakat hagytam magam mögött, meg a seregemet, nem küldöm rá őket Acadiára. De elvártam volna hogy visszamegy a köd, vagy legalább látom majd a ködgyártó gépet. Most csinálok némi mellékküldit, meg elkezdtem így level 70-en felvenni a Minutemen küldiket de eddig csalódás. Azt gondoltam az eddigi jó tapasztalatok alapján, hogy a kvesztmotor majd kezeli azt hogy már majdnem az összes telep az ÉN szövetségesem plusz Institute főnök vagyok, nem az lesz, hogy eztán én olvadjak bele a sokkal szánalmasabb Minutemen közösségbe, nekik van 1 kezdetleges falujuk nekem meg 20, ennek fele jól kiépített.

Aztán Vault 88 küldi és jöhet a Nuka World de oda viszem Caitet is.