• Malachit
    Mostanában kicsit pihentettem a kalandokat. 2 napja azért beléptem és mivel küldetés végén mentettem egy metró állomáson amit ki kellet takarítani, gondoltam visszajövök robival és felporszívózok amit csak lehet.

Hát nem jött össze. Haza úton 3 full gárdát kellett likvidálnom (legendary fűszerezéssel), vissza úton meg a hetedik robot/raider/scavenger csapat utolsó robotjába beletört a bicska, mikor az arcomba robbant egy közvetlen találattól tőlem 3 méterre. Nem tudom mi a fene volt a betöltéssel, de aki élt és mozgott, az mind előkerült az úton és rám mászott. Persze nem tudtam menteni (otthon meg elfelejtettem), így buktam 1 szintet, majd mérgembe kiléptem. A célpontok mennyiségére szemléltetőleg mondom, hogy vagy 40-50 Gaus-t, meg 15-20 Fuzióst lőttem el és ha 2 - 3 mellé ment. Azóta nem volt időm megint elővenni :/ Ilyenkor jut eszembe, hogy a fenének nincs survivalon gyors utazás... Az se érdekelne, ha 2x annyi idő, vagy büntetés járna érte, mert elég fárasztó tud lenni ez a romvárosi rohangálás :(

Persze már vissza úton megtelt robi a sok fegyver/páncél szeméttel, így el se jutottam volna érdemben a metróig, fordulhattam volna vissza, de így meg ténylegesen sem sikerült.