McEachran3#6726
Olvasgattam az utóbbi pár napban, és úgy döntöttem, hogy a legelső normal karakterem mellé indítok egyet survivor nehézségen, és amennyire lehet power armor nélkül. A statokat nagyjából, egy ,,100 méterről a szúnyog szemét is kilövöm,, stílus szerint állítottam be.
Eleinte nem csináltam semmi küldetést, csak bóklásztam a határt, és ami szembe jött az lelőttem, és bármit amit kaptam(fegyver, ruha, kaja, szemét) szépen elraktam és hazavittem, a szemetet szétbontottam, illetve a kaját, fegyvert, ruhát szépen elraktam, később szeretném értékesíteni. Otthon(Sanctuary) szép ki védelmet kezdtem felépíteni, félig már körbevettem fallal, illetve ilyen emelvényekkel ahova reflektorokat, illetve robot minigunokat tettem. Kívülről állatul néz ki :D Kajával, vízzel elláttam már a telepeseimet, illetve ágy és tető is van a fejük felett.
A gondom csak az, hogy még mindig csak 14-es szintű vagyok, és biza, gyakran elkapom a szopórollert. Muszáj volt nyomnom 2 erőt is, mert folyton meghaltam.
A kérdésem az volna, hogy ti mivel szoktátok magatokat felhúzni kicsit(már aki ezt szokta csinálni) mielőtt nekifogtok a komolyabb küldetéseknek.
(Ja és használok quick save-et mert anélkül, emberkínzás, de elismerésem aki úgy nyomja :D)