• Sunsetjoy
    Mechanistnál belefutottam egy bugba, amikor ottjártam először.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy pont, amikor talán az első támadási hullám után a felső pilonokon bejönnek felaggatva robotok, amiket akár le is lehet lőni közben.

Nos, ha lelövöd őket ebben az állapotban, akkor már nem is tudod teljesíteni a küldetést, mert a scriptje befagy, és ismételgeti az akcióit (amiket már robotok nélkül csinál, tehát aknákat "telepít", meg ilyesmi). De nem szűnik meg a hely energiaellátása, mint ahogy le van scriptelve, hogy x hullám után elfogy az energia a komplexumban.
    Amikor visszatöltve nem lőttem őket ki, akkor már jó volt. Pedig volt más visszatöltésem, de mindig lőttem a fenti "inaktív" robotokat is, hogy később ne akcióban kelljen velük harcolni. Én is úgy jöttem rá, hogy utánanéztem...

After the power fails, the Mechanist may not speak with you, making the quest impossible to complete. This may be due to shooting any of the robots on the assembly line after the first wave of the final battle.[verified]

Making a save when the Mechanist won't speak with you, exiting the game entirely, restarting the game, and then reloading the save may fix the problem.

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2016.12.08. 13:57:35