Hát engem három dolog érdekel igazából: a pipe fegyverkovács, lézerfegyver-kovács és az armorsmith. Gondolom ha ezeket felhúzom, akkor úgy is olyan fegyvereket fogok tudni gyártani ami lezúz mindent és mindenkit. Az a baj, hogy a lehetőségeimet se nagyon ismerem, mert egyszer jobb az erős pisztoly, egyszer a puska, másszor meg jobb volt baltával csapkodni (igaz ez ritkább)
Amúgy a Glowing Sean természetesen átrohantam, semmit nem öltem meg, csak a küldetés miatt mentem oda. Annyi mellékküldetés van, hogy nem győzöm őket felvenni, a legtöbb mellett inkább el is megyek mert vagy 20 küldi van már nálam és hozzájuk kéne fogni.
Építkezni is csak Sanctuaryban csináltam még 2-3 dolgot, máshova nem igazán mentem.
Ja és amúgy hard fokozaton játszom természetesen. Folyamatosan ammo hiányban szenvedek, gyártani se tudok lőszert, mert sok crystal kell hozzá, az meg nagyon nagyon ritka. A lézerfegyver módosításhoz is crystal kéne, tehát minden ami a harcértékemet növelné, ahhoz crystal kell xD Na majd biztos esnek a törénet előrehaladtával.