• xblades
    Hello

Régen módolgatunk egy kicsit :)
    Újra köszi a segítséget, ellenben ez nekem nem sikerült így ahogy leírtad.
    Sőt a mód (letöltöttem) amit módosítottam és a haj mód amit eddig kért, már nem követelte meg módosítás után.
    És amit változtattam haj stílust nem is jeleníti meg a játékban :( És egy másik mód páncélját is ráaggattam az Npc-re de azt a módot sem követeli meg és nem is jelenik meg a játékban a Npc-n.
    Vagy nem elég csak a haj stílust megváltoztatni? Nem elég felhasználni hanem át is kell emelni valamit?
    Bár akkor nem értem hogy miért dobta el az általam módosított mód amit eddig használt és megkövetelt?
    Amikor az alap Npc-t nem is módosítottam amit az hozott csak dulpikáltam belőle és azt módosítgatam.

Más is érdekelne.
    Leduplikáltam egy Npc-t egy Companions módból. Neki hogyan tudok egyedi testet adni hogy ne az alap test stílust használja? A Skyrim-ben volt ilyen társam aki egyedi testtel rendelkezett és az nem használta más Npc. Bár nem volna rossz néhány karaktert arc-fej-test együttest onnan átemelni:)

A duplikált Npc-m is egy társ aki tud Power Armort is használni, nos a duplikáció a dialogot nem kapcsolja az új Id-vel rendelkező Npc-mhez így neki nincs olyan. Na ez azt a fura esetet hozta hogy parancsolni tudok neki mert ezt adja a program alapból. De a kiszálláshoz kellene valami dialog mert ha a "beszédre" a játékban nyomok nem lép be a következő dialog rendszerbe és így nincs hogy szálljon ki a Power Armorból lehetőség :(
    Valamikor a Fallout valamelyik előző kiadásánál már tárgyaltuk a dialog rendszert de már nem emlékszem rá pontosan.

Köszi