Malachit#6595
Mint látható, nem egy kitartó karaktert csináltam, viszont a holdról kilövi egy szúnyog szemét a pincében és akár 5x is :D Cserébe egy csúnyább nézéstől már meghalhat :P
Tegnap szidtam is, mivel 3x kellett a Goodnigborhoodban a raktár takarítást megcsinálnom.
Elsőre a harmadik helyen csapott fejbe egy hátulról támadó, ami nem lett volna gond, csak épp kereskedő ruhában 0-a páncélzattal már nagyon fájt.
Másodikra nem mentettem és a bázisra haza tartva belefutottam 1 robot patrolba, Szó szerint testközelbe kaptam őket egy sarok mögül kirohanva. VATS-ot volt időm nyomni, meg 2 lövést, de már lassítás alatt látszott hogy bukó.
Harmadikra megcsináltam, alvással mentettem, majd hazafele kinyírtam megint a legendás kutyát és ugyan ott a patrolt, amiről közben kiderült, hogy 8 fős volt. (5 robi 3 csávesz).
Goodba felvettem most minden épp elérhető mellék küldetést, azokat csinálom, valamint Mc-t is. Kipimpeltem legendary páncéllal és fegyverrel. Érdekes módon azóta mindig a hátam mögött sunnyog, amíg meg a saját 1 szál sapka/bőrkabátban volt ment előre, mint a gép.