Survivalon most jutottam el a LVL55-ig és a főszálba a kötelezőnek nevezhető bevezetőn kívül még csak bele se kezdtem. Alap térkép kb. fele van felfedezve és az ott megtalált helyszínek vannak egyszer átkutatva és kitakarítva (ellenfelek és a felszedhető dolgok leölve/összegyűjtve). Mellékküldetésekre koncentráltam valamennyire, de inkább csak mászkáltam meg felfedezgettem. A kísérőket nemrég elkezdtem összegyűjteni, de megnézve mit adnak majd most azokat is feladtam részben és csak Piper marad kimaxolva, valamint Robert Joseph MacCready.
Frakciónak a Minuteman-t akartam elsőnek végigvinni, de a Kola kieg miatt lehet tovább pihentetem őket és amíg van mellékszál azokkal szórakozok frakciók nélkül. Még velük se vagyok túlzottan összehaverkodva szerencsére
Csak Preston Garvey-t küldtem el erődlátogatásra, de szerintem ez még eléggé az eleje velük. A farm küldetéseket se tudom így neki leadni :D
Ami települést találtam az behúztam, mivel ezen a nehézségi fokozaton sose árt ha van egy biztos hely a közelben pihenésre. Persze nem tudtam megállni és mindet kihúztam 24 férőhelyesre és 128-as védelemre. Ahova futotta ledobtam kedvnövelő boltokat is. Ezek úgyis hozzák a pénzt majd szép lassan. Olyan 10 szintenként majd megyek egy körtúrát és kaszírozom a kupakokat :)
A Nuka mint mondtam jól bekavart, de akkor úgy fogom kezelni a komplett kieget mint egy frakciót. Valaki meg tudja mondani, hogy ha a nuka-hoz hozzákezdek, akkor az alap settlerben tárolt cuccaim elvesznek, vagy megmaradnak továbbra is elérhetőként?