-
Malachit #6515 Nekem is ez volt, mikor modolgattam első HC nekiugráskor. Konkrétan valamennyi modolt fegyver láthatatlan volt. Aztán eluntam valahol lvl 10 környékén, mert nagyon zavaró volt és kezdtem egy új tiszta moddolatlant.
Most tartok lvl38-nál és majd 4 napnyi játékidőnél. Én se követem a fővonalat, mindenfele elmászkálgattam. Csak tegnap este jutottam el Diamondba és cseréltem le Ada-t Piperre.
A telepekkel meg lehet nem foglalkozok tovább nagyon, mert elég kiégetőleg hat, amikor Sankcuary kap támadást én meg Bunker Hill-ben kereskedek és loholhatok át a fél térképen védeni (elbaxottul sok idő :/ ). Inkább szerintem mindenhova kidobok 150+ védelmet és majd az ledarál mindent. Így is az volt legutóbb is, hogy a mozi kapott egy szuper mutáns támadást. Odaloholtam, erre az egymás tűzterét átfedően 3 betony toronyra kihelyezett 12 automata fegyver lekaszált mindent. Alig tudtam belelőni valamibe xp-ért.
Hangman Ally-t tettem meg most bázisomnak. Hát Covenantból átpakolni külön élmény volt. Kb. 6 teljes oda vissza út volt úgy, hogy Ada-t átalakítottam erre az időre teherszállításra és nemsokkal előtte adtam el egy páncéldarabért 1 tonna fegyvert az egyik kereskedőnek. Egyik fordulóban jól meg is szívtam, mert sarok mögül egy behemótot kaptam a nyakamba. Azt még le is toltam úgy, hogy Ada letankolta, én meg a Radioaktív 45-össel szétpumpáltam. Persze 2 utcával arrébb nyakamba kaptam a rohanás miatt 2 tank, 2 eye meg 3 egyébbotot plusz két csávót . Ezek közül még az egyik tankbot legendary is volt. Ezektől se ijjedtem meg, a 2 eybotot kikaptam gyorsan Ada takolt megint, csak elbaxtam, mert következőnek véletlen őt daráltam le a vele harcoló tankbotok helyett :/ Igy már hirtelen sokan lettek rajtam és kb 5 sec alatt lenyomtak engem is :( Visszafutáskor persze egyik se volt már ott a random miatt, amit annyira nem is bántam.
Legutóbb meg egy legendary robot kísérő lőtte a fejem szét 1 lövéssel full HP-ról. Annak is nagyon örültem, hogy így bemakkolt. :/ Amúgy tetszik a sunnyogás, mert lövés nélkül hátulról közelítve már kb. az NPC-k nyakába is ülhetnék lassan (utazáskor a távolságok miatt nem sunnyogok, mert abba IRL beleőrölnék, helyette, ha gáz van vagy sikerül lekezelni a helyzetet és xp özön, vagy gyors halál a jutalom), azt se vennék észre :D Persze Ada eddig is ott csörömpölt mellettem, de nagyon nem zavart, addig is őt lőtték és nem engem, így szépen dolgozhattam az árnyékból :)
Hangmannal amúggy az elején valami probléma volt, mert IRL 1 napig nem jött csak 2 telepes össz, hiába volt minden meg nekik. Aztán rájöttem, hogy mivel csak 1 bejárat van (az alap, a többit nem piszkáltam) ott meg az építés miatt szintkülönbség bug lett, se a raiderek, se a provisioner, se senki nem tud se ki, se bejönni. Mind a bejáratnál vagy kívül, vagy belül áll. Belül volt a szintkülönbség probléma, amit most padlózással oldottam meg belül. (majd lövök képet este) A telep amúgy elég pofás lett. Bejáratnál van egy 2 szintes épület a sikátorra néző valamint a földszinti őrszobában telepített automata fegyverekkel + területvédelemre belül még pár. Az emeleten az ágyak vannak. A szabad területen a lebonthatatlan ház alá raktam a kertet + a kutakat. A maradék helyen meg árusok és szerelő műhelyek lesznek/vannak. A hely még alap, világítás kényelmi díszítésre/pimpelésre nem futotta. Össz 21 telepest tud most kiszolgálni.