• Malachit
    Tegnap elérhetővé tettem a Covenant közelében lévő tóparti házat telepeshelynek, de nem csináltam vele semmi többet. Inkább továbbmentem a közeli kórházba takarítani.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odaúton elsőre megevett egy raj szúnyog. Nem a szokásos felállásban voltak. 5+1 (legendary) ugrott rám a bokrok közül. Mivel a tóparti házban hunytam egy rövidet indulás előtt, így csak morcosan visszamentem és lecsaptam mindet. A korház bejáratánál a szokásos őr kutya és suicide őr várt. A suicide rárobbant a házi robotra a többit meg simán leszedtem. Az assault rifle sebzését (csak sima nem legendary, fejlesztés sincs rajta, mert nem volt miből) itt kevésnek éreztem, de a dupla sörétes továbbra is jól dolgozott. Bementem az épületbe. A földszinten a megszokott 1 suicide és 1 kutya várt. Hát nem sikerült lelőnöm robbantási távon kívül az őrt, csak a kutyáját. Így kb 5 méterről néztem a vakuba és írtam fejben magamnak a fix halált fel. De érdekes módon sértetlenül megúsztam. Most is a robot mentett ki, mivel őrá robbant rá a fogadó csarnok első harmadában, én meg erős takarásban a fal és egyéb dolgok mögött térdeltem a karakterrel a belépő részen. Gondolom a program úgy értelmezte a fedezéket, hogy teljes védelmem van és semmisnek vette ott a területi sebzést. Viszont fellélegezni nem nagyon volt időm, mivel kaptam a nyakamba még vagy 5-6 mutánst (legendary-t is) +2 kutyát. Szerencsére libasorban jöttek, meg mind a Házirobit szerette, így volt időm fedezékből VATS-al és simában is szórni őket. Végül mind kifeküdt. Riasztás lement és kimentem aludni Covenantba. Visszatérve kitakarítottam a maradékot és kiporszívóztam a helyet 2,5 fordulással. A legendary mutáns egy szinth chestpáncélt adott elég ratyi plusz tulajdonsággal, de még így is használhatóbb lett mint ami rajtam volt. Hack hiánya miatt az emeleti megőrző szobát nem tudtam kitakarítani. Ma szerintem meglesz a LVL 28 és betanulom a megfelelő szintet hozzá. Úgy is már erősebb zárak jönnek. Fegyver skillek még mindig alapon vannak, hiányuk csak lassan kezd előjönni, de még nem vészes. A végén feltúrtam valamennyi települést és összeszedtem a lőszert, fegyvert Covenantba. A talált lézer puskákból pedig szakértelem hiányában is ki tudtam majdnem maxra pimpelni a BOS fegyvert. Így lecseréltem az 50-es mesterlövész puskát, mivel abba alig van lőszerem, a lézerbe valóból meg térdig gázolok már. Ma a kórház közelében lévő markettel folytatom a felfedezést. :)