-
Malachit #6473 Végül eluntam a szenvedést Covenantban, mert a kedves lakók minden ajtót bezárogattak maguk után, a feltörésük meg pirossal jelzett volt. Ezért például fél órát vártam csak arra, hogy valamelyik NPC legyen olyan szíves arra lófrálni és kinyitni az ajtót, hogy a boltos csajhoz bejussak. Végül nem ment egy se, hanem bezárt és míg kifele jöttek, bepasziroztam magam. Persze kimenet megint bezárták az ajtót, velem együtt a házba. Itt elszakadt a cérna nálam és feltörtem mindent ezután, ami kellett a továbblépéshez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Innentől ez volt a sorrend: Feltörtem a zárat, hogy kijuthassak. Beszéltem a munkapados csajjal és úgy ráijesztettem, hogy sikítva menekült neki az egyik ház falának. Beszéltem az utált kereskedő csávóval. Feltörtem a főnök házának hátsó ajtaját rejtőzködve és elloptam a belépési kódját és a kulcsát. Bementem a főnök irodájába (persze véletlen az épp nyitva volt, valamelyik lökött lakó épp bent lófrált. Megvártam míg kiment. Kóddal beléptem a gépbe, megszereztem az infót. Kifele zöld volt a zár, nem kellett szenvedni. Beszéltem az utált kereskedővel és elküldtem a rejtett bázishoz. Kifele menet beszéltem a főnökkel és karizma csekkel meggyőztem valami marhaságról. Visszaugrottam a mozihoz, kipakoltam. Visszavettem a dilis házirobot. Bementem a bázisra. Átöltöztem karizmába és meggyőztem az őröket, hogy barát vagyok (nem a munkát választottam). A végén lévő beszélgetésnél a kutató orvost és a Coventiakat választottam. Kereskedő csávóba bele se volt eslkyem lőni, házi robot kb 5-6 másodperc alatt atomizálta (nagyon durva lett ez a takarító robot). Felmarkoltam a jutalmat. Megvártam a csaj kivégzését (ha kiszabadítom asszem akkor is ellenséggé válik a covenant bagázs -> nagy marok XP a sok őrért és a telepesekért, amit most buktam). Felporszívóztam minden elérhető cuccot a bázison. Lepakoltam a moziban. Vissza Covenant. Főnökkel beszéltem, behúztam a települést. Megcsináltam a Slupy line-t. Rendberaktam Covenantot, mert alapból ratyi a hely. Majd elmentem aludni IRL is :)
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.11.09. 09:21:14