• Malachit
    Nem ész nélkül megyek és nem rohangálok, max a kipucolt területen az első respawn-ig. 80%-ban sunnyogok és keresem az ellent, hogy merről ugorhat rám. A gyárban meg nem lehet visszavonulási útvonalat csinálni belépéskor, mivel nincs hova visszavonulni még. Ált. a 2-3 őr likvidálása után kaptam nyakamba az egész bagázst és akartam kilépni az ajtón, amire kint körém spawnoltatta az egész bagázst. (erre írtam, hogy nem volt igazán ésszerű a rendszertől) Így hiába lövök le fejessel még hirtelen 2-3-at, még mindíg marad 2-4 ami szétkap. Utolsó körben leltem meg a megoldást, csak akkor meg drótaknára sikerült rálépni :/

A True Storm nekem dobott a hangulaton sokat. Szerintem minden képpen újrakezdem, mert a többi miatt el van rontva a mentés. Csak ezt fogom felrakni hangulatnövelőnek, a többit meg törlöm a fenébe. Azt nem érzem csalásnak egyáltalán.

Amúgy meg néha a rambo stílus ilyen kis szinten meglepő módon sokkal sikeresebb mint a próbálom megoldani máshogy (amivel sose sikerült, hiába próbáltam 2-3-4 féle képen is a szűk helyen). Így csak beugrok 3 raider közé felülről és 3 fejessel elintézem őket, majd menekülő sunnyogás tovább a riadó végéig :)

A kieg részek és a robotok hogy érhetőek el? Megvan minden kieg a session pass miatt és fenn is vannak, de elsőre nem jelent meg semmi, vagy nem vettem észre változást az alaphoz képest (túl elején vagyok még?).