• Malachit
    Tegnap megpróbáltam az assembly gyárat a raiderekkel, de nem jött össze. Nem udom hogy gondolták a készítők, ha kimegyek az ajtón riadó esetén 4-8 radernek kell körbevennie instant. KOnkrétan a területen belüli ellenséges NPC-ket rámpoppoltatta a betöltéskor. Vagy ez most bug lenne? Régen nem emlékeztem, hogy nagyon ilyen lett volna, vagy csak elfelejtettem már. Legutoljára, már a gyár 2/3-át kitakarítottam, keresem veszettül a kiutat a mentéshez erre aknára léptem 1 sec és döglés. Nulla esély a vetődésre. Elég idegesítő, hogy mindig a mozitól kell újrakezdenem, van közelebbi pihenőhely is esetleg?

Fegyver modokat raktam föl, hogy feldobjam a már ismerteket, de valamiért nem jeleníti meg őket sem a karakterem, sem az NPC-k kezében (Shotgun, crossbow, pisztolyok és még más új dolgok nem látszanak). A lower weapon se akar működni. Viszont a True Storms rendesen megy. Nem értem mi lehet a probléma (leírás szerint manuálisan is állítottam őket nem csak a mod menedzserrel). A fegyver modok még annyira nem is kellenének, csak a Lower weapon. Lehet újrakezdem tisztán az egészet, mivel csak 8-10 óra ment bele. Feldobom a true stormot meg a red roketet megint és ennyi, mivel ha meg kikapcsolom a fegyvereket azon vergődik, meg így nincsenek acsik sem?